Momci, Cardaq mi je vratio novac, trebalo je samo 2 dana da se obradi povraćaj novca
Karadak pokriva i Inseunion
I meni trebaju ovi
Da li neko zna ko je ovo? Paysolo.net
Zdravo LizzieCG,
Najbrže rešenje za plaćanje na redirect.com je Spoynt 🙂 Imam dokaze za to, ali oni ne sarađuju….
Vratili su novac, hvala puno
Nema odgovora. Da li ste dobili još neki povraćaj novca?
payrix-partnerservices@wp4p.zendesk.com
srećno
Nema ništa ni sa moje strane i nemam pojma ko je to obradio!
guys Cardaq has refunded me it took only 2 days to process the refunds
Caradaq does cover Inceunion as well
Šta ste dobili povraćaj novca za kog trgovca?
ovaj trgovac
Ostale transakcije Imgvibes-a i SP novčanika su unutar NatWest banke, tako da ne mogu da znam da li su i njih refundirali.
videti
Za sve one kojima je nedavno refundiran novac od strane Cardaq-a i koji ne mogu da prikažu refundirane transakcije, vi ste krivci što ovo radite.
Ovo je za digitlid, csstonli, u osnovi reafter.com je najbrže rešenje za plaćanje.
Svi su Spojnt
Zdravo, kome ste poslali imejl za povraćaj novca? I koliko dugo, molim vas?
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.