Zdravo, tražim pomoć u kazinima sa licencom na Kurasau. Pre nekoliko meseci sam se registrovao na Allyspin-u. Nakon što sam morao da zahtevam povraćaj novca od provajdera plaćanja jer nisam primio sredstva, moj nalog je tamo blokiran.
Već nekoliko dana pokušavam da se registrujem u drugim kazinima na Kurasau i izvršim plaćanje. Koristio sam nove kontakt informacije jer sam se plašio da je kazino povezan sa Alispin-om, gde sam bio blokiran.
Kada sam želeo da uplatim depozit, u početku sam povremeno bio preusmeren na 3D Secure stranicu, ali nisam bio zadovoljan provajderom. U većini slučajeva, kada pokušam ponovo, nakon unosa svojih podataka, ponovo budem preusmeren na stranicu kazina sa porukom „Ups! Nešto je pošlo naopako." 
Ponekad se greška preusmeravanja javlja čak i pri prvom pokušaju, iako kartica nikada ranije nije korišćena za plaćanje u kazinu.
Kako je moguće da više ne mogu da uplatim depozit iako koristim nove kontakt informacije i novu VISA karticu? Pokušao/la sam u raznim kazinima, ali depozit nije uspeo ni u jednom.
Bio bih zaista srećan ako mi neko može pomoći.
Automatski prevedeno: