Dobio sam istu 1, imam Mlysys, jesi li im poslao još neke? Nisu odgovorili nakon što sam poslao transakcije, pokušavao sam sa njima mesecima i nisam ništa dobio, čudno je što su sada počeli sa povraćajem novca.
I got the same 1, I have Mlysys did you send them any others? They didn’t reply after I sent the transactions over, iv tried with them for months and didn’t get anything it’s weird they have started refunding now.
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Znam! Imao sam rok za povraćaj novca od strane MLSYS-a u petak, ali sam tek sada dobio povraćaj, pa se pitam da li su već izdali povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
svdk9gvg68
Platinasti
Cocohibs1
pre 7 meseci
Znam! Imao sam rok za povraćaj novca od strane MLSYS-a u petak, ali sam tek sada dobio povraćaj, pa se pitam da li su već izdali povraćaj novca.
I know! I had mlsys chargebacks due up on friday but just got refunded now so i wonder if they have issued refund
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Jesi li juče poslao transakcije? Banka je možda dobila obaveštenje da stiže povraćaj novca, pa sam upravo isplatila sredstva, srećan dan, jesi li pokušao da im pošalješ još neke ili samo MLsys, ja sam im poslao Imgvibes pa vidi da li će se vratiti.
Automatski prevedeno:
Pyne1688
Cocohibs1
Dijamantski
Cocohibs1
pre 7 meseci
Kako ste uspeli da dobijete povraćaj novca od Mlysys-a, da li ste ih direktno kontaktirali? Ako jeste, koje kontakt podatke imate, molim vas? Hvala unapred.
Automatski prevedeno:
Cocohibs1
Platinasti
svdk9gvg68
pre 7 meseci
Jesi li juče poslao transakcije? Banka je možda dobila obaveštenje da stiže povraćaj novca, pa sam upravo isplatila sredstva, srećan dan, jesi li pokušao da im pošalješ još neke ili samo MLsys, ja sam im poslao Imgvibes pa vidi da li će se vratiti.
Was it yesterday you sent the transactions over? The bank might have had notification the refund was coming so just released the funds, happy days, did you try send them any others or just MLsys, I sent them Imgvibes so see if that comes back
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Da, bilo je juče. Poslala sam imgvibes i inceunion.. videćemo da li će danas vratiti novac 😂
Automatski prevedeno:
Cocohibs1
Platinasti
Pyne1688
pre 7 meseci
Kako ste uspeli da dobijete povraćaj novca od Mlysys-a, da li ste ih direktno kontaktirali? Ako jeste, koje kontakt podatke imate, molim vas? Hvala unapred.
How did you manage to get a refund from Mlysys did you contact them directly. If yes what contact details do you have please?? Thanks in advance
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Hej, ne, podneo sam zahtev za povraćaj sredstava
Automatski prevedeno:
Pyne1688
Cocohibs1
Dijamantski
Cocohibs1
pre 7 meseci
Imate li kontakt za imgvibes, molim vas?
Automatski prevedeno:
Elena1233
Cocohibs1
Platinasti
Cocohibs1
pre 7 meseci
Povraćaju vam novac samo zato što je vaša banka podnela zahtev za povraćaj sredstava, jer ja nisam izvršio povraćaj sredstava i nisam ništa dobio.