Pozvao sam ih i pitala me da li imate dugovanja od Instant on IT-a. Rekao sam da i spustio slušalicu.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Salamasalama
Dijamantski
Salamasalama
pre 6 meseci
😂 Upravo sam video adresu pomenutu negde ovde koja vodi do ove kompanije
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Anonymized1181
Dijamantski
Anonymized1181
pre 6 meseci
Mogu li dobiti vašu imejl adresu, molim vas?
Automatski prevedeno:
makelios6
Anonymized1181
Platinasti
Anonymized1181
pre 6 meseci
Da li je obrada računara i podataka BLCN u Velikoj Britaniji obrađena plaćanjem?
Da li znate digitalnu robu cynftx Litvanija?
Bio bih zahvalan.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
makelios6
Dijamantski
makelios6
pre 6 meseci
Izvini, nisam siguran/sigurna
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Platinasti
pre 6 meseci
Tražio sam advokata iz Velike Britanije koji bi podržao tužbu u Velikoj Britaniji i naišao sam na kompaniju pod nazivom „Player Protection Legal". Da li je neko čuo za njih? Navodno imaju 12 godina iskustva u borbi protiv kockanja u inostranstvu. Nisam siguran šta me više šokira - određena organizacija koja podnosi zahtev po principu „nema dobitka nema naknade" ili to što postoji već 12 godina. Kako se ovo još uvek dešava ako su počeli pre mnogo godina!!!
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Dijamantski
pre 6 meseci
Za one koji su plaćali putem iPhone-a, idite na privatnost i bezbednost -> izveštaj o privatnosti aplikacije -> uključeno -> aktivnost mreže veb stranice
zatim kliknite na veb stranicu kazina, prikazaće vam se sve ostale povezane stranice ka kazinu, kao što su platni prolazi itd.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
kristaasle038
Platinasti
kristaasle038
pre 6 meseci
Imam ovo u istoriji pregledača od plaćanja putem Google Pay-a, ali kada kliknem na to, nema detalja!!
Automatski prevedeno:
manguru
Srebro
pre 6 meseci
Imate li informacije o provajderu plaćanja SegoPay ili SafePaymentsNow?
Imam ova dva, ali nemam informacije ni o jednom. Imejlovi ili nešto slično bi trebalo da pomognu.
Možda taj, ali to nije kontakt formular na veb-sajtu. To je poslovni zahtev. Mogu pokušati da ih kontaktiram preko toga.
Automatski prevedeno:
LP2710
Zlato
pre 6 meseci
Imam neke transakcije, napravljene na „LANGX", piše Birmingem, što me vodi do Langex Ltd, naravno u vlasništvu nekog Rumuna koji živi u Rumuniji.. nemam nikakve kontakt podatke, imate li ideju kako da ih kontaktiram?