pre 2 meseci

To je čudno! Takođe sam dobio delimične povraćaje novca i ništa od tada
That’s weird! I also received some partial refunds and nothing since
OdgovoriCitiraj0
Nažalost, očajni zavisnici će činiti očajničke stvari. I da, to ponekad uključuje i ulaganje velikih suma novca u sumnjive kazina.
Mogu vam reći, iz gorkog ličnog iskustva, da mnogi od ovih nelicenciranih sajtova neće isplatiti ako osvojite veliki dobitak.
Sasvim sam srećan da izgubim novac u dobro regulisanim i poštenim kazinima i nikada ne bih pomislio da ću naplaćivati te transakcije.
Verovatno bi trebalo da se zapitate zašto ovi nelicencirani sajtovi ne podnose zahtev za licencu komisije za kockanje u Velikoj Britaniji. Ako su svi tako pošteni i odlični, ne bi trebalo da bude problem, zar ne?
Nažalost, očajni zavisnici će činiti očajničke stvari. I da, to ponekad uključuje i ulaganje velikih suma novca u sumnjive kazina.
Mogu vam reći, iz gorkog ličnog iskustva, da mnogi od ovih nelicenciranih sajtova neće isplatiti ako osvojite veliki dobitak.
Sasvim sam srećan da izgubim novac u dobro regulisanim i poštenim kazinima i nikada ne bih pomislio da ću naplaćivati te transakcije.
Verovatno bi trebalo da se zapitate zašto ovi nelicencirani sajtovi ne podnose zahtev za licencu komisije za kockanje u Velikoj Britaniji. Ako su svi tako pošteni i odlični, ne bi trebalo da bude problem, zar ne?
Zdravo,
Prošao sam kroz neke starije bankovne izvode i primetio da depoziti koje sam napravio kreditnom karticom na nekoliko veb lokacija za klađenje/kazino sa licencom Curacao samo pokazuju nasumična imena kompanija u zemljama poput Kenije, Nigerije itd. koja se jedva pojavljuju kada ih proguglam .
Sami depoziti su bili uspešni, ali normalno, moja banka je trebalo da odbije ove transakcije da je imala šifru kategorije trgovca 7995.
Sumnjam da su sajtovi za kockanje pokušali da zaobiđu ograničenja banaka tako što su učinili da izgleda kao da kupujem npr. odeću i tako nešto.
Moje pitanje je - da li je ovo uopšte dozvoljeno pod licencom Curacao ili uopšte? I da li bi bila valjana žalba ili će oni to jednostavno ignorisati?
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.