Zvanično zahtevam potpuni povraćaj novca za plaćanja obrađena preko vaše platforme.
Referenca izvoda iz banke:
Ove transakcije su obrađene uprkos mojoj aktivnoj blokadi kockanja u mojoj banci. Jasno je da je vaša platforma korišćena za zaobilaženje zaštite potrošača, dozvoljavajući kockanje ranjivoj osobi, što predstavlja ozbiljno kršenje dužnosti brige i može se smatrati olakšavanjem neodgovornog kockanja.
Zahtevane akcije
1. Neposredna potvrda konačnog odredišta ovih sredstava.
2. Potpuno storniranje/povraćaj svih gore navedenih transakcija na moj prvobitni način plaćanja.
Pravne i regulatorne implikacije
Nepoštovanje neće mi ostaviti drugu mogućnost nego da stvar eskaliram na:
Uprava za finansijsko ponašanje Ujedinjenog Kraljevstva (FCA) – zbog kršenja dužnosti pažnje i obaveza zaštite potrošača
Regulator sistema plaćanja (PSR) – zbog nesposobnosti da spreči zloupotrebu vaše platforme
Relevantni međunarodni regulatori u vašoj poslovnoj jurisdikciji
Potencijalna građanska parnica za povraćaj sredstava, uključujući odštetu za finansijsku štetu, nemar i olakšavanje zabranjenih aktivnosti
Očekujem pisani odgovor i potpuno rešenje u roku od 7 kalendarskih dana. Nepoštovanje propisa će me primorati da odmah eskaliram problem svim nadležnim organima i iskoristim pravna sredstva.
Ovo je zvanično obaveštenje; pozivam vas da ga shvatite ozbiljno.
S poštovanjem,
Šaljem ovo svim trgovcima, ali nemojte koristiti moj šablon da biste ga malo promenili za sebe.
Automatski prevedeno: