U kojoj ste banci? Barclais mi je otvorio povraćaj sredstava protiv ove kompanije i vratili su sredstva.
Automatski prevedeno:
Anonymized668
xxkjxx
Zlato
xxkjxx
pre 2 godina
Ne, nažalost, to je na kreditnoj kartici, tako da sam zaglavio osim ako ne mogu pronaći kompaniju i poslati im e-poštu
Automatski prevedeno:
Elijahanth
xxkjxx
Srebro
xxkjxx
pre 2 godina
Oh, pa si im rekao da je to povezano sa kockanjem? Transakcije koje sam napravio su obavljene sa RBS-om (Mastercard) putem debitne kartice i oni ne bi povraćali nikakve transakcije jer je to označeno kao zahtev za prevaru i oni bi bili oni koji su odgovorni i naveli da Mastercard ne dozvoljava povraćaj sredstava za kockanje. Ako vintermdse ne odgovori, prikupiću dokaze i pokušati da vratim poslednje 2 transakcije koje sam napravio pod drugim kodom za povraćaj sredstava koji moja banka treba da prihvati pošto depoziti nisu stigli do kompanije za kockanje. Nadam se da će Vintermdse samo reći da će mi vratiti novac s obzirom da postoji toliko dokaza koji povezuju veze koje su obe strane negirale. Finansijski ombudsman razmatra moj slučaj, ali proces će biti duži, a ima i više toga jer je moja banka uradila druge stvari pogrešno. Čak i sa njima verovatno imaju lojalnost kompanijama od milion funti. Da li bi želeli da ometaju svoju vezu?
Automatski prevedeno:
xxkjxx
Elijahanth
Zlato
Elijahanth
pre 2 godina
Da, jesam, ali koristio sam svoju normalnu debitnu karticu za transakcije. Povraćaj sredstava je teži kada koristite kreditnu karticu, neki su savetovali da kažete da ste kupili poklon kartice koje niste dobili. I ja sam imao kreditnu karticu i kockao sam se tamo i oni su poništili plaćanja kao poništenje prevare.
Automatski prevedeno:
Elijahanth
xxkjxx
Srebro
xxkjxx
pre 2 godina
Oh, vidim da ću morati ponovo da pokušam sa svojom bankom za 2 nedelje ako mi se vintermdse ne javi.
ko je i vaš dobavljač kreditnih kartica Barclais? Da sam koristio svoju kreditnu karticu, bio bih 100% zaštićen garancijom za prevaru, ali nikada ne bih koristio kreditnu karticu.
Automatski prevedeno:
xxkjxx
Elijahanth
Zlato
Elijahanth
pre 2 godina
Koristio sam Vankuis Mastercard
Automatski prevedeno:
Youssf
Anonymized668
Dijamantski
Anonymized668
pre 2 godina
Ne, to nije verovatno jer se kazino plaćanja tretiraju veoma različito od svih ostalih plaćanja.
Gotovo je nemoguće dobiti povraćaj sredstava za transakcije u kazinu. Ali pošto većina kazina sa sedištem u Kurasau radije koristi lažne veb prodavnice za svoje depozite, možete jednostavno kontaktirati takvu lažnu prodavnicu i zatražiti povraćaj novca. Neki će odgovoriti ili izdati povraćaj novca, a drugi će vas ignorisati, što je u redu jer sada imate dokaz da ste kontaktirali trgovca koji je kod većine kreditnih kartica obavezan pre nego što pokrenete svoj slučaj.
Automatski prevedeno:
Katze1337
Zlato
pre 2 godina
Gde ima volje, ima i načina, i svako ko ima dobrog savetnika u svojoj banci može se nadati pomoći.
Više je to loše obučeno osoblje u bankama. Danas se sve radi onlajn, niko se zaista ne poznaje lično, tako da ne možete da izgradite dobar poslovni odnos. Ali, po pravilu, banke žele klijente koji ne prave probleme i verovatnije će doneti novac. Prema mojim informacijama, obrada povraćaja sredstava je prilično dugotrajna, posebno ako morate da prijavite 10-15 transakcija. Zbog toga se većina banaka uzdržava od povraćaja sredstava jer to oduzima previše vremena. Nije novac banke taj koji je nestao 😉 Shodno tome, povraćaji sredstava kod kojih je ishod neizvestan se odbijaju 😉
Međutim, iz prethodnog iskustva mogu reći da postoje banke koje jednostavno naplaćuju takve transakcije kao prevare (dešava se samo jednom). Zatim, tu su i banke koje zahtevaju prijavu policiji da bi se izvršila takva povraćaja. Zatim postoje banke koje izdaju povraćaj sredstava na osnovu toga što uplata nije primljena (ovde kazino može jednostavno da podnese lažne priznanice i povraćaj sredstava se gubi).
Visa i Mastercard bi takođe morale da budu odgovorne, ali zbog velikog broja lažnih kompanija nemoguće je identifikovati jednog odgovornog...
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Mizu
Srebro
pre 2 godina
Zdravo, pročitao sam celu temu i pronašao većinu kompanija, ali da li neko ima kontakte za dole? Hvala unapred
Luktel
cpvallet-cz
BP V LOADING
helpersm*AP
Automatski prevedeno:
Tiekefnntn
Mizu
Srebro
Mizu
pre 2 godina
BP V učitavanje je bpvallet. Uvek sam dobijao novac od njih
Automatski prevedeno:
Mizu
Tiekefnntn
Srebro
Tiekefnntn
pre 2 godina
Hvala vam! Pokušaću 🙂
Za druge, ovnrvallet.com mi je odgovorio u roku od 2 sata da će mi vratiti novac i ako neko dobije transakcije od njih!
Automatski prevedeno:
t99472znz9
Srebro
pre 2 godina
I da li neko zna nešto o nalepnicama. London?
obrađuju se preko Zinzipai-a
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
pre 2 godina
Da li neko ima imejl/veb lokaciju za produkciju Lovin? S obzirom da oni poseduju evave, možda dobiti odgovor od njih?
Automatski prevedeno:
Dt100
Anonymized668
Dijamantski
Anonymized668
pre 2 godina
Pretio sam evave francuskim ekvivalentom FCA, a takođe i evropskim. Imaju 48 radnih sati da odgovore ili ću i ja ići u zaštitu potrošača. Vidi šta se dešava
Automatski prevedeno:
Katze1337
Zlato
pre 2 godina
Dobio sam odbijenicu od Evropskog centra za potrošače u vezi sa žalbom Revolutu; oni jednostavno ne reaguju. Litvanski ombudsman ili kancelarija za žalbe takođe bi trebalo da deluje u interesu Revoluta. Važi moto: nikad ne ugrizi ruku koja te hrani!
Sva pokvarena kopilad!
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Lakita1994
Srebro
pre 2 godina
Zdravo, ako neko igra u mistake kazinu ili im je deponovao novac. Samo želim da vas sve obavestim da su radili bez dozvole. Tvrde da ih je licencirao Curacao egaming i kada sam kliknuo na vezu dostupnu preko njihovog logotipa na njihovoj veb stranici, pojavilo se to (pogledajte sliku ispod). Već nekoliko meseci tražim od njih povraćaj novca po dobroj volji jer sam nekoliko puta tražio od njihovih agenata za podršku da mi zatvore nalog, a oni ništa nisu uradili po tom pitanju čak i nakon što su bili svesni da sam ja problematičan kockar na koga sam se prijavio Gamstop. Takođe sam ih ispitivao zbog njihovog pogrešnog kodiranja transakcija kako bi zaobišli ograničenja koja su na snazi u mojoj banci i odvela nas niz vrtnu stazu dobavljača plaćanja kojima se ne može ući u trag. Nakon što su ih obavestili da nemaju licencu, odmah su je skinuli sa svoje veb stranice, a njihovo osoblje se ponašalo samo promenljivo. Nekoliko trenutaka nakon ovoga trajno su mi blokirali nalog. Kada sam pitao jednog od agenata za podršku zašto sam blokiran, njihov odgovor je bio da sam „prekršio" njihove uslove i odredbe i kada sam pitao kako. Rekli su da „ne mogu da dele ovu informaciju". Međutim, njihov menadžer za usklađenost mi je poslao e-poštu i rekao da su zatvorili moj nalog na sigurnijim osnovama za kockanje jer sam tražio zatvaranje naloga i timu stavio do znanja da imam problem sa kockanjem. Mora da vas nasmeje s obzirom na to da oni to znaju mesecima i da je jedna osoba rekla da je to zato što sam prekršio njihove uslove, a druga kaže da je to u svrhe bezbednijeg kockanja... pa koja je to? Samo obaveštenje za svakog od vas koji se igrao sa njima. Iz istraživanja verujem da ovo potvrđuje da rade ilegalno, pa ću ih prijaviti i zatražiti potpuni povraćaj novca putem curacao igrica.
Automatski prevedeno:
Katze1337
Zlato
pre 2 godina
Ljudi na Kurasau se umorno smeju tome, prijavili ih ili ne, ništa se neće desiti. Čak su i izdavaoci dozvola korumpirani majmuni. Sačuvaj sebi nevolje.
Automatski prevedeno:
Dt100
Katze1337
Dijamantski
Katze1337
pre 2 godina
Prijavio sam Gorivire poljskim finansijskim vlastima. Videću šta imaju da kažu.
Upravo sam napisao veliko pismo svojoj banci putem e-pošte i telefoniraću timu za sporove u ponedeljak i razgovarati sa njima direktno u vezi sa svime što je u mejlu, neću poricati kockanje, ali sinoć sam imao zahtev za odobrenje za transakcije koje nisam napraviti. Ove kompanije su bez sumnje prodale podatke o mojoj bankovnoj kartici, to je jebeno strašno.
Automatski prevedeno:
Dt100
Anonymized840
Dijamantski
Anonymized840
pre 2 godina
Nisam mogao da ti kažem prijatelju. Ako se nalaze u Strazburu, onda je više nego verovatno!
Automatski prevedeno:
Nidd90
Dt100
Srebro
Dt100
pre 2 godina
Imao sam isto! Prodali su i podatke o mojoj bankovnoj kartici 😕