Deserltd Imam, jesu li ovi destream?
Koji je ovo procesor
Imam mnogo nikopf-ova, ali različite poslednje reči. Da li su svi isti kada imaju nikotpf?
Šta navodite kada kažete da niste primili nikakvu robu ili usluge? Na primer, koja roba ili usluge nisu isporučene?
Da li neko ima iskustva sa ovim?
Koji je ovo procesor plaćanja
Da li ti je Elegro vratio novac? Šta si rekao?
Da li je Velobet vratio novac?
Da li neko ima imejlove ili je imao uspešne povraćaje novca od sledećih kompanija?
Korektiv LTD
Kompanija ABC
Vaultcraftedge ltd.
Datman
Falkon finansije token.io
Mogu li se pridružiti Diskord grupi, molim vas?
Šta si rekao elektrokompaniji? Pišem im imejlove već 5 meseci, a oni i dalje odbijaju!!!
Od kojih trgovaca ste dobili povraćaj novca, molim vas 🙏
Možete li mi dati Niko/Elegro imejl koji imate, molim vas? Odbijaju me, a ja im stalno pišem već 5 meseci! Hvala vam.
Ovo je neverovatno, hvala!! Imate li savete kako da pristupite Kriptonimu?
Imaš li sreće, druže?
Možete li mi reći i šta ste im rekli, molim vas? footyheadlines1966@outlook.com - molim vas da potvrdite i obrisaću objavu
Stalno postavljaš ista pitanja, to je već dosadno!!!!!!!!!
Mislim da sam pokušao tek od prošlog petka... tako da još uvek nemam sreće...
Upravo sam dobio ovaj jedan odgovor u kojem se pita koje su naknade za plaćanje
Mnogo mi je žao što ne obraćam pažnju na čije objave komentarišem 😂😂 Neću to više raditi lol
Šta je tu toliko smešno? Zasipaš ceo forum porukama, a neki ljudi propuštaju važne informacije! Ubuduće, molim te, prestani da postavljaš isto pitanje hiljadu puta; to je jednostavno dosadno!
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.