Ko smo mi: FLEXSPECTRA LIMITED (UK) pruža usluge međunarodnog transfera novca pod brendom QuickTransfer u saradnji sa LEMONT FINANCE LTD (Kanada), preduzećem za novčane usluge registrovanim kod FINTRAC-a (broj licence M23182877).
uvek proverite uslove privatnosti ili odredbe i odredbe za imejlove
Uradio sam sve svoje, ali je bila potpuno nova kartica, bila je oko 7 godina, ali su bile lake, uvek je sa novom karticom, nemojte reći kockanje jer je odbijaju, ko je bio trgovac, imate li neke naznake?
Izvinjavam se što prekidam, ali ako želite da nastavite ovu temu na forumu, molim vas da ne predlažete da nešto izmišljate. Brojni ljudi su već ciljali ovu temu. Na našem forumu, pravednost je i dalje ključna, posebno da bi se tema održala.
Zdravo Radka, moraš to da uradiš jer on ne može da pronađe lažnu ilegalnu veb stranicu koja pokriva pranje transakcija!😂 plus oni izmišljaju lažne fakture, da li se ti braniš da se samo igraš njihove igre?
Zdravo Radka, moraš to da uradiš jer on ne može da pronađe lažnu ilegalnu veb stranicu koja pokriva pranje transakcija!😂 plus oni izmišljaju lažne fakture, da li se ti braniš da se samo igraš njihove igre?
Hi Radka you need to do it as he cant find the fake illegal webpage covering the transaction laundering !😂 plus they make up fake invoices are you defending that you are really just playing at their game
Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
To sam i očekivao/la.
Još jednom, ovo je forum gde važe naša pravila, i mi vam pružamo ovaj prostor. Zato ću biti kratak na osnovu naših politika: nemojte predložiti laganje bilo kome.
Po mom mišljenju, to je zaista lako razumeti i nema potrebe za komentarisanjem.
Veb sajt je obrisan, kompanija je sada raspuštena, imejl adresu sam vam dao, iskoristio sam njihov odgovor protiv njih i nikada nisam osporio povraćaj sredstava. Ali ovo je bilo pre skoro godinu dana.