Svi odgovori na imejlove su bili negativni „ne vršimo povraćaj novca", međutim, da, plaćeno mi je. Kao što sam rekao, verujem da je pokretanje sporova moralo da pokrene kraj trgovaca.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
8x7rqrgfbc37
pre 5 meseci
Da li? Platio bih mnogo novca nekome ko mi pomogne da dobijem povraćaj novca od njih jer sam zbog njih izgubio ozbiljan novac. Možete li mi poslati imejl na footyheadlines1966@outlook.com Molim vas, recite mi kako? Hvala
Do they? I would pay a lot of money to someone who helps me secure a refund from them as it’s serious money I’ve lost via them. Can you email me on footyheadlines1966@outlook.com please and let me know how? Thanks
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Svi smo izgubili mnogo novca zbog transfera, a oni ga NE vraćaju.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
AZGBG
pre 5 meseci
Transfer je plaćanje, vraćaju novac, ali se zezaju.
transferop is payop, they refund but the take the piss
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Pejop uopšte ne vraća novac
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
pre 5 meseci
Dakle, ima nas hiljade na ovom forumu, rekao bih da je 90% pokušalo povraćaj novca sa PayOp-a i 90% je zatvoreno, pa ako neko novi ovde ne obrati pažnju na jednu osobu koja kaže da vraća novac, kako je moguće da hiljade budu zatvorene, a jedna dobije povraćaj novca 😂
Automatski prevedeno:
Arra89
Loo76
Platinasti
Loo76
pre 5 meseci
Nema svrhe 🙁 support@elegro.eu (mi smo samo treća strana) info@niko-tech.eu (nikad nisam odgovorio/la) support@velobet.com Jedini razlog zašto mi je Goldveils Ltd (Nikotpf) vratio novac je taj što sam pokrenuo sporove na svom Monzo nalogu.
Automatski prevedeno:
Loo76
Arra89
Dijamantski
Arra89
pre 5 meseci
Ovo je van jednog od opisa nikotpf-a. Nisam siguran koji nikotpf jeste, pošto sam poslao toliko imejlova, izgubio sam trag. Javiću vam njihovu imejl adresu kada i ako dobijem povraćaj novca.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Arra89
Anonymized1159
Platinasti
Anonymized1159
pre 5 meseci
Nije bilo povraćaja sredstava, druže. Osporio sam transakcije kod Monza. Sve su ih odbili. Ali osporavanje istih je moralo biti povezano sa računima kompanije Goldveils Ltd, Nikotpf, pa su uplatili na moj bankovni račun. Nadam se da ovo ima smisla. Popio sam još malo piva nakon što sam večeras pobedio u našoj ligi u pikadu🎯🏆🔥
Samo se nadam da ga nećeš vratiti u kazino i naučiti lekciju. Samo se nadam da, jer 99% njih ne uspeva da zadrži taj novac.
Automatski prevedeno:
Arra89
Platinasti
pre 5 meseci
Takođe sam primio ovaj povraćaj novca prošle nedelje. Imejlovi support@sonect.net
support@pprince.io
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Loo76
Dijamantski
Loo76
pre 5 meseci
Postavili ste snimak ekrana o odgovoru prodavca na imejl i dobio sam isti odgovor od njih, Niko Tech.
Automatski prevedeno:
Materialgirl84
Nic24
Dijamantski
Nic24
pre 5 meseci
Kurs
Automatski prevedeno:
Materialgirl84
8x7rqrgfbc37
Dijamantski
8x7rqrgfbc37
pre 5 meseci
Naravno da ću to pronaći kad se vratim za računar.
Automatski prevedeno:
Materialgirl84
dylanjukes6077
Dijamantski
dylanjukes6077
pre 5 meseci
Ne, bio sam sa HSBC-om jer je to bilo zbog mnogo toga.
novca - na kraju sam angažovao poznatog advokata sa Kurasaa koji nudi usluge bez naknade - i on mi je vratio 65% umanjeno za njegovih 20% - to je bilo sa kazinima Santeda - ovo je bilo u decembru 2024.
Automatski prevedeno:
Materialgirl84
Arra89
Dijamantski
Arra89
pre 5 meseci
Ovo mi se desilo sa Monzom nekoliko puta
Uvek su to osporavali - ali ponekad mislim da to signalizira trgovcu i oni vraćaju novac pre nego što se pojavi formalan povraćaj sredstava i naknade
Automatski prevedeno:
SirConnection
Danixxx
Bronza
Danixxx
pre 5 meseci
Od 9. januara 2025. godine obavljeno je 17 transakcija u ukupnom iznosu od približno 950,00 evra. U poslednja tri meseca obrađeno je samo 170,00 evra. Obavestiću vas kada rezultati budu dostupni.
Automatski prevedeno:
Mrtasty93
Geo88
Zlato
Geo88
pre 5 meseci
U redu, hvala. Moja banka ne želi da pokrene povraćaj sredstava.
Automatski prevedeno:
dylanjukes6077
Materialgirl84
Bronza
Materialgirl84
pre 5 meseci
Stvarno!?
Da li slučajno misliš da bih mogao da razgovaram sa tobom nasamo, moji su svi bili u junu/julu 2025.
Mesecima sam istraživao i pokušavao da pronađem način, bio bih vam veoma zahvalan ako biste mogli da mi ponudite neke smernice.
Ako je tako, mogu ostaviti svoju imejl adresu u sledećem odgovoru, hvala.