Možete li mi dati Frejmove kontakt informacije? Hvala!
Imam Framos i moglo bi biti isto
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Romeo87
Dijamantski
Romeo87
pre 5 meseci
Da, kao što rekoh, dobio sam povraćaj novca od Yapily-ja. Ostali bankovni transferi koje sam dobio nazad bili su od Skunlock-a i Radom Pay-a, ali ta dva nisu bila Payop.
Automatski prevedeno:
Frenchtoast
Srebro
pre 5 meseci
Revolut sada zna kada je uplata namenjena kockanju, čak i ako je u pitanju fiktivna kompanija.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
aqqn15
Srebro
pre 5 meseci
Na izvodu piše clarfinsupport.com, a na slici prodavca na Revolut-u piše claricfinhelp. Poslao sam im imejl i tražili su mi prvih 6 i poslednju cifru moje kartice da bi locirali uplatu, ali sam malo neodlučan jer veb-sajt izgleda kao prevara. Da li se još neko susreo sa ovim?
Izgleda da odgovara prodavcu, ali ne znam...
https://clarikfinhelp.com/
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Pyne1688
Dijamantski
Pyne1688
pre 5 meseci
Imao sam snimke ekrana koji pokazuju kako pokreću transakciju za PayOp, a takođe sam imao i referentne brojeve za svaku transakciju i snimke ekrana gde su na kraju završile. Yapily je registrovan kod FCA. Tražili su bankovne podatke itd. i rekli su da su prosledili PayOp-u. Dobio sam povraćaj novca, međutim, to je bio bankovni transfer, tako da nije navedeno odakle dolazi. Ali nisam očekivao ništa ni od koga drugog.
Automatski prevedeno:
Frenchtoast
aqqn15
Srebro
aqqn15
pre 5 meseci
Ne brinite, nije prevara, vraćaju novac
Automatski prevedeno:
Pukuota1
Zlato
pre 5 meseci
Zdravo, zna li neko ko je ovaj Priling?
Longsmit ulica 55, Gloster GL1 2HT, UK? Hvala vam
Automatski prevedeno:
Sabine1984
Dinnrg1
Dijamantski
Dinnrg1
pre 5 meseci
Vich kazina. I bankovni transfer ili CC
Automatski prevedeno:
Sabine1984
Majdkdl
Dijamantski
Majdkdl
pre 5 meseci
Eudos itd. je dota2store, ali ne vraćaju novac
Automatski prevedeno:
Daemion
Srebro
Loo76
pre 5 meseci
Jesi li pronašao/la euflopki?
Did u find euflopqi
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Ne mogu ih kontaktirati. Uspeo sam da dobijem povraćaj novca, ali nisu odgovorili, tako da ću morati da sačekam. Neće odgovoriti.
Kompanija je Flexspectra Ltd - posluje pod nazivom Quicktransfer. Veb-sajt je prevara sa lažnom imejl adresom. support@quicktransfer.co
Automatski prevedeno:
Utbmitchy
Platinasti
pre 5 meseci
Zdravo ljudi. Izvinite ako mislite da vas omalovažavam ili vam govorim stvari koje već znate, ali dozvolite mi da vam dam savet koji mi je pomogao da vratim desetine hiljada.
Ako pronađete kompaniju i pronađete njihov veb-sajt, registrujte se sa lažnom imejl adresom i imenom. Idite da biste naručili koristeći karticu. Uputiće vas (99% vremena) na njihov procesor plaćanja. Zatim idete direktno kod njih i većina njih vam vraća novac.
Automatski prevedeno:
Dinnrg1
Sabine1984
Bronza
Sabine1984
pre 5 meseci
Kriptomin kazina, Japili i bankovni transfer.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Sabine1984
Daemion
Dijamantski
Daemion
pre 5 meseci
Verovatno je to https://quickowallet.com/en
Moje isplate su išle preko njih. Njihova licenca je sada oduzeta od strane poljske FCA.
Automatski prevedeno:
Sabine1984
Dinnrg1
Dijamantski
Dinnrg1
pre 5 meseci
Pišite Kryptonim-u i Yapily-u. Oni su ranije vraćali novac.