Zdravo svima,
Već 4 dana pratim ovu stranicu i pročitao sam većinu njih.
Dakle, imam dve glavne kompanije od kojih pokušavam da vratim novac, Pixelpay Solutions i Clarfinsupport.com.
Ja sam iz Halifaksa koji nisu uopšte zainteresovani (bio sam iskren po pitanju kockanja), njihov odgovor je u osnovi dobio si ono što si platio, imam MCC kodove koji nisu povezani sa kockanjem (IT, odeća itd.), nijedan od njih nije 7995 MCC kod, da li je neko imao sreće sa Halifaksom?
Više puta sam slao imejlove kompaniji Pixelpay Solutions, kao i Clarfin podršci, ali nisam dobio odgovor. Uspeo sam da razgovaram telefonom sa nekim iz Pixelpay-a, ko je bio veoma neodlučan kada sam ga pitao da li razgovaram sa Pixelpay-om i rekao je da će mi novac biti vraćen danas i da pošaljem imejl. Odgovorio sam da sam poslao imejl 10 puta, ali nisam dobio odgovor, a ona je rekla da će to biti rešeno danas, iako nije uzela ime, detalje transakcije, iznose ili bilo šta drugo.
Halifaksova rečenica je da ste dobili ono što ste platili. Rekao sam da želim da pokrenem zahtev za povraćaj sredstava na osnovu lažnog predstavljanja, ali oni nisu zainteresovani uprkos tome što su priznali da su obrađeni potpuno pogrešno.
Ukupno je oko 1000 funti, ali izgleda da ne postižemo ništa kod trgovaca ili Halifaksa.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.