pre 3 nedelja

Našao/la sam imejl koji se ne vraća
I've found an email that doesnt bounce back
OdgovoriCitiraj1
Rodkah, skoro sam 99% siguran da je u pitanju https://payadmit.com/. Moja banka je odbila moj prigovor jer tvrde da su primili novac, ali da nisu konačni trgovac. Nešto slično mi se desilo sa Payver-om. Dakle, sve ukazuje na to da je u pitanju Payadmit. Pisao sam im danas da vidim da li ću imati sreće i odgovorili su mi.
Da li je u pitanju Masterkard ili Viza debitna ili kreditna kartica?
Da li imate uključenu blokadu za kockanje tako da ne možete da se kockate?
Kreditna kartica; automatski povraćaj novca jer je kockanje korišćenjem kreditnih kartica ilegalno u Velikoj Britaniji.
Visa debitna kartica; ako imate blokadu za kockanje na vašoj kartici, ove transakcije ispunjavaju kriterijume za povraćaj sredstava od 12,7%.
Masterkard debitna kartica; U propasti ste osim ako ne možete da pronađete saosećajnog člana osoblja u timu za rešavanje sporova vaše banke.
Ako vaša banka ne postupi u skladu sa zahtevom i ne pokrene zahtev za povraćaj sredstava, podnesite žalbu, a zatim je odnesite Ombudsmanu.
U ovoj temi ima gomila metričkih informacija, ali su neverovatno fragmentirane. Nema TLDR-a, tako da ćeš morati sam da sastaviš sve.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.