Možete li mi, molim vas, poslati taj zapis ćaskanja sa UKGC-a?
andrewellis18699@gmail.com
hvala druže
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Platinasti
Aellis
pre 5 meseci
Možete li mi, molim vas, poslati taj zapis ćaskanja sa UKGC-a?
hvala druže
Can you send me that chat record please from the UKGC
thanks pal
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
To je bio samo imejl kojim se potvrđuje da je kazino koji sam koristio ilegalan, ali možete i da odete na njihov veb-sajt i ukucate ime kazina, a tamo će pisati da li imaju licencu, zatim napravite snimak ekrana i možete ga koristiti kao dokaz, možete im poslati imejl, ali im treba oko 20 dana da odgovore.
Automatski prevedeno:
Kirky1234
Tuhin
Srebro
Tuhin
pre 5 meseci
Povraćaj novca za PPrince. Dobio sam jedan od njih pre 4 nedelje. Ali nemojte im reći da je povezano sa kazinom. Koristite drugu imejl adresu i recite im da imate neovlašćena plaćanja na svom bankovnom računu za koja nikada niste čuli od njih i da želite da vam se ovaj povraćaj što pre vrati. Vratili su mi novac sledećeg dana nakon kontakta.
Automatski prevedeno:
Aellis
Majdkdl
Platinasti
Majdkdl
pre 5 meseci
Lepo druže - biću ih odgajan - jesi li upravo rekao manje-više isto što i ja, neovlašćeni, podizanje nije uspelo, tako da usluga nije uspela.
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Platinasti
Aellis
pre 5 meseci
Lepo druže - biću ih odgajan - jesi li upravo rekao manje-više isto što i ja, neovlašćeni, podizanje nije uspelo, tako da usluga nije uspela.
Nice one mate - I’ll be them raised - did you just say pretty much the same as me, unlicensed an failed to withdraw so service failed.
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Ne daju ti mnogo podsticaja da pišeš, ja sam ovo napisao, možda samo malo promeni
Verovao sam da uplaćujem sredstva u legitimni onlajn kazino koji ima licencu za rad u Velikoj Britaniji. U međuvremenu sam otkrio da ovaj operater nema važeću licencu Komisije za kockanje u Velikoj Britaniji i da nije zakonski ovlašćen da prihvata depozite od kupaca iz Velike Britanije prema Zakonu o kockanju iz 2005. godine. Transakcije se ne pojavljuju pod imenom kazina, već su obrađene preko nepovezanih trećih strana, bez transparentne veze sa kockanjem i sa netačnim MCC-om. Nisam ovlastio plaćanja ovim trgovcima. Ova praksa je obmanjujuća, izgleda da je osmišljena da prikrije transakcije kockanja i krši Masterkardova pravila o tačnoj identifikaciji trgovaca, lažnom predstavljanju (kod 4853) i pranju transakcija. Da sam znao da kazino nema licencu i da prikriva transakcije, ne bih ovlastio ova plaćanja.
Automatski prevedeno:
Org1991
Dijamantski
pre 5 meseci
Da li je neko uspešno izvršio povraćaj novca od Perspeectev Sas /Bridgeapi.io? Bankovni transfer
Automatski prevedeno:
Anonymized1153
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 5 meseci
Povraćaj novca će biti pokrenut čim Mesec baci svoju dvanaestu imaginarnu čarapu u orbitu hiperaktivnog usisivača, dok pevujući toster objašnjava kosmičkom kenguru zašto nevidljiva banana ima diplomatski imunitet.
Više ne vraćaju novac. Objava je bila pre 2 godine
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Anonymized1153
pre 5 meseci
Povraćaj novca će biti pokrenut čim Mesec baci svoju dvanaestu imaginarnu čarapu u orbitu hiperaktivnog usisivača, dok pevujući toster objašnjava kosmičkom kenguru zašto nevidljiva banana ima diplomatski imunitet.
The refund will be triggered as soon as the moon throws its twelfth imaginary sock into the hyperactive vacuum cleaner orbit, while a singing toaster explains to the cosmic kangaroo why the invisible banana has diplomatic immunity.
Die Rückerstattung wird ausgelöst, sobald der Mond seine zwölfte imaginäre Socke in den hyperaktiven Staubsauger-Orbit wirft, während ein singender Toaster dem kosmischen Känguru erklärt, warum die unsichtbare Banane diplomatische Immunität besitzt.
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
😂😂
Automatski prevedeno:
Utbmitchy
Platinasti
pre 5 meseci
CloudM*170630865 Ima li neko u Vilnjusu?
Automatski prevedeno:
INNA5288
Srebro
pre 5 meseci
ODGOVOR ARI10
U ime kompanije Bitcan sp. z oo, sa registrovanim sedištem u Poznanju, Podlaska 15 (60-623), registrovane u odgovarajućem registru pod brojem 0000808472, poreski identifikacioni broj: 6292495068 (u daljem tekstu: Kompanija), kao odgovor na vaše pismo, u vezi sa transakcijama izvršenim putem proizvoda Gateway, obaveštavam vas da vaš zahtev ne može biti prihvaćen zbog okolnosti navedenih u nastavku.
Nakon temeljnog pregleda, Kompanija potvrđuje da su sve predmetne transakcije izvršene ispravno i u potpunosti u skladu sa Uslovima i odredbama usluge Gateway. Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć, preporučujemo da kontaktirate entitet preko kojeg je transakcija pokrenuta, jer oni mogu biti u boljoj poziciji da vam pruže dodatnu podršku.
Stoga, kompanija ne nalazi osnova da odobri vaš zahtev i povrat novca. Ako se ne slažete sa ovom odlukom, imate mogućnost da se žalite na ovo pismo.
S poštovanjem
Automatski prevedeno:
Kazper_82
Srebro
Hansy57
pre 6 meseci
Da li neko zna šta je ovo?
MISTR Bari Teras 147 Ardrosan KA22 8AZ Velika Britanija
Does anyone know what this is?
MYSTR Barrie Terrace 147 Ardrossan KA22 8AZ GBR
Vet någon vad detta är?
MYSTR Barrie Terrace 147 Ardrossan KA22 8AZ GBR
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Da li ovo mogu biti mitski skinovi u Velikoj Britaniji?
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Utbmitchy
pre 5 meseci
CloudM*170630865 Ima li neko u Vilnjusu?
CloudM*170630865 Vilnius anyone?
CloudM*170630865 Vilniaus anyone?
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Zdravo, našao sam imejl za ovo, ali poriču da je to one.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Pyne1688
pre 5 meseci
Ne mislim da je to bilo za nekoliko dana
No think it was within days
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Jesi li rekao da su ti odgovorili kao što su odgovorili meni?
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 5 meseci
Zdravo, koliko dugo nakon slanja imejla je prošlo povraćaj kapitala za zanat?
Hi , how long after emailing did craft capital refund
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Zdravo, Craft je poslao imejl u kojem kaže da je u toku pregled i da će pružiti konačnu informaciju za 72 sata, da li ste i ovo dobili pre povraćaja novca?
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Al1nu7zu01
pre 7 meseci
Zdravo Praki. Možeš li nam dati neke kontakt podatke procesora plaćanja kako bismo ih mogli kontaktirati i pokušati da rešimo problem? Možda imaš neke kontakt podatke kompanije „Vertex"?
Hello Praky. Can You give us some contact detail from payment processors so we can contact them and try to resolve problem? Maybe You have any contact detail from "Vertex"?
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Zdravo Praki, Craft Avatar mi je poslao imejl u kojem kaže da je u toku pregled i da će dati konačnu informaciju za 72 sata, da li si i ovo dobio pre povraćaja novca?