Zdravo
Prilikom plaćanja debitnom karticom koriste Elegro koji obrađuje uplate preko treće strane. Prilikom plaćanja putem sepa u uplati se uvek navodi naziv kompanije Santeda International BV koja je kompanija koja poseduje Velobet (tako da je legitimna)
Poslao sam im e-poštu u brojnim prilikama i trebalo je vremena, na kraju su mi ponudili povraćaj novca kao gest dobre volje, ali kao što sam rekao morao sam da potpišem pismo od njihovog pravnog tima u kojem se navodi da neću dalje nastaviti sa tim. Nikada nisu priznali odgovornost samo navodeći razlike između igrača i kazina. Čim sam potpisao refundiranje, plaćeno mi je i zabranili su mi pristup svim svojim kockarnicama
Koji je najbolji način da se obratite banci da biste pokrenuli proces povraćaja sredstava?
Ja sam iz NatWest-a i stvarno sam sumnjičav kako će reagovati na moje zahteve za povraćaj sredstava - da li je najbolje da ih samo pozovem i kažem da su to kockarske transakcije, ali da nisam dobio uslugu zbog neuspelih isplata i da nemaju licencu? Imate li neki savet ili ideju? Samo mislim da ako kažem da usluga nije dobijena, nisam imao pojma ko su WORDID-ovi, tako da ne bih znao ni šta da kažem da sam kupio - ima 60 transakcija, tako da ne mogu samo reći da je to jednokratna kupovina! Svaki savet je dobrodošao.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.