Ah, to je odlično, mogu li da pitam koji imejl si koristio/la?
Koristio sam assist@paddle.com
Paddle-ov bot za podršku ne može da pronađe nijednu transakciju sa mojim imejl adresama; to možete sami da proverite na www.paddle.net.
Oh, izvinjavam se što odgovaram na pogrešno.
a55 plaćanja - info@paysecure.net
Juat objašnjava situaciju da ste imali odobrene transakcije na svom nalogu i da nikada niste koristili svoju platformu. Pošaljite snimke ekrana sa plaćanja i oni će vam odmah vratiti novac.
Dobio sam nekoliko povraćaja novca kada sam to uradio preko njih
Možete li mi poslati imejl jer kažu da nikada ne mogu da izdaju povraćaj novca jer je to protiv njihove politike? kirstie01011989@gmail.com
Hvala vam puno
Bez brige, ne pominjite svrhu transakcije, samo da je neovlašćena i da se nikada niste registrovali ili koristili njihovu platformu.
Ug Slrb, dobio sam potpuni povraćaj novca od ovih
Samo kažem da ne može biti dostavljeno na tu imejl adresu
I ja sam to poslao i odgovorili su mi preko toga, možda pokušajte sa imejl adrese sa koje su odgovorili.
Veštičji imejl?
za šta?
Hvala, upravo sam probao taj imejl pa ćemo videti da li će odgovoriti 😅
Na koju adresu ste poslali poštu sa Paymentiq-a?
Tražim
zlokrgrp ili zlokr a Vilnjus
Solv London
Alp*apl* ag zapad M (Nigerija Lagos)
)
K4you Vilnjus
Hvala
I search
zlokrgrp ou zlokr a vilnius
Solv london
Alp*apl* ag west M ( Nigeria lagos
K4you vilnius
Thanks
Zdravo, jesi li pronašao/la zlokgrp ili k4you, molim te?
Zdravo
Da li neko ima informacije o Hexo Land London i OPTIC ROOM-u?
Karkroft
Da li neko ima imejl adresu za SEGOPAY?
Ug Slrb I got full refund back from these
Izvini, ne znam na šta odgovaraš... kako da vidim 🤦♀️ takođe mi treba ug slrb koji im je imejl, molim te x
This is who I sent it too and they responded via that maybe Try the email address they replied on.
Koji je opis sigurnog plaćanja?
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.