Verovatno zavisi od iznosa - moj je bio veći od 20.000 funti, tako da postoji samo ograničen broj dokaza koje mogu poslati da bi se reklo da sam kupio kristale i druge stvari na mreži koje nisam kupio.
Iz mojih izjava je bilo jasno da se radi o kockanju zbog obima i iznosa. MBNA je bila klasa sa mnom - imao sam kreditni limit od 15 hiljada funti koji je bio maksimalan - dok su mi vratili sve, otišao sam sa 10 hiljada za sebe. Dakle, ukupno 25 hiljada, ovo je bila samo jedna kartica. Virdžin Mani mi je takođe vratio 7500 funti. Sve se svodi na to da budem iskren sa bankama, rekao sam da sam bio meta jer sam bio ranjiv kockar - sajt je ilegalno radio u Velikoj Britaniji, rekao sam da njihova politika odgovornog kockanja ne postoji, što mi je omogućilo da potrošim 25 hiljada funti za 6 meseci. Takođe sam pokazao dokaze o nedostižnim bonusima, neuspelim isplatama i propuštenim depozitima.
It probably depends on the amount - mine was in excess of £20,000 so there’s only so much proof they can send to say I’ve bought online crystals and other shite that I haven’t bought.
It was clear from my statements that it was gambling due to the volume and amount. MBNA were class with me - I had a 15k credit limit that was maxed out - by the time they refunded everything I walked away with 10k for myself. So 25k total, this was just 1 card. Virgin Money also got £7500 back for me. It’s all about just being honest with the Banks, I said I’d been targeted due to being a vulnerable gambler - the site was operating illegally in the UK, I said their responsible gambling policy doesn’t exist, hence allowing me to spend £25k in 6 months. I also showed evidence of unattainable bonuses, failed withdrawals and missed deposits