Da li neko zna koji je trgovac povezan sa Clear Junction-om?
Automatski prevedeno:
Al1nu7zu01
Platinasti
Utbmitchy
pre 5 meseci
Jutros mi je GOLDUK vratio novac. Znam ko su procesori plaćanja, ali još ne mogu da podelim jer čekam još povraćaja i ne želim da to ugrozim.
I got refunded by GOLDUK this morning. I know who the payment processors are but can’t share yet as I am waiting for more refunds and don’t want to jeopardise it
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Zdravo! Možete li nam dati neku veb stranicu ili nam reći koga možemo kontaktirati jer mi je banka dala 10 dana da ih kontaktiram. (Golduk). Možete li me kontaktirati na? al1nu7zu@gmail.com
Automatski prevedeno:
Materialgirl84
Pyne1688
Dijamantski
Pyne1688
pre 5 meseci
isplata / transfer
Automatski prevedeno:
Frenchtoast
Srebro
pre 5 meseci
Zdravo, da li je TCHTXT povezan sa Cardaq-om?
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
pre 5 meseci
Koji su deskriptori povezani sa walletto?
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
Frenchtoast
pre 5 meseci
Zdravo, da li je TCHTXT povezan sa Cardaq-om?
Hello, is TCHTXT related to cardaq?
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
neko je rekao da su ovo kardaki, nadam se da će to pomoći
Pre koliko vremena ste dobili povraćaj novca, molim vas? Bila bih vam veoma zahvalna na odgovoru. Takođe, šta ste im napisali??
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Kirky1234
Ldiamond23
Srebro
Ldiamond23
pre 5 meseci
Neće mi vratiti novac, napravili su lažne novčanike i predstavili se kao da koristim njihovu platformu, a čak i za depozit morate da se verifikujete. Išli su preko kompanije za bankovni transfer. Mislio sam da je plaćanje karticom, a pojavilo se kao bankovni transfer preko OpenPayd-a direktno njima.
Automatski prevedeno:
Joehawks
Loo76
Srebro
Loo76
pre 5 meseci
Koji je vebsajt?
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
Pyne1688
pre 5 meseci
Pre koliko vremena ste dobili povraćaj novca, molim vas? Bila bih vam veoma zahvalna na odgovoru. Takođe, šta ste im napisali??
How long ago did you get a refund please? Would really appreciate your reply. Also what did you write to them??
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Pre oko 4-5 nedelja. Dobio sam povraćaj novca odmah, za manje od sat vremena. Uopšte ne odgovaraju, samo šalju povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
Joehawks
pre 5 meseci
Koji je vebsajt?
What’s the website?
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
https://consoletitans.com/contact
Popunite ovde formular, NE imejl. Dodajte svoje maskirane podatke o tavi istovremeno kada ne odgovore.