Dakle, pokušavate da dobijete dupli povraćaj novca, da li sam dobro razumeo? Povlačenje iz kazina, a onda i dalje naplaćujete uplatu koju ste već dobili nazad od kazina kada ste podigli ovu uplatu? To nije svrha ovog foruma, upašćete u nevolju.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
HCZEE
Make2002
Srebro
Make2002
pre 3 meseci
Mislio sam na ovaj forum o tome. Nvm to onda neće uraditi.
Zašto si obrisao/la svoj post u kojem si hteo/la da mi kažeš više o procesoru? Pošalji mi imejl ili odgovori tamo. Takođe si rekao/la „Upravo sam napolju, odgovoriću ti što pre"......
Automatski prevedeno:
Lila2025
Loo76
Srebro
Loo76
pre 3 meseci
Nažalost, još nisam bila u kontaktu sa bršljanom, ali za sada nemam sreće.
Automatski prevedeno:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
HCZEE
pre 3 meseci
Mislio sam na ovaj forum o tome. Nvm to onda neće uraditi.
I thought this forum about about that. Nvm will not do that then
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Definitivno ne radite takve stvari. Ako možete da podignete novac iz kazina bez ikakvih problema, ako nije u pitanju prevara ili pogrešno kodirani depoziti, isplate i slično, samo tražite veliku nevolju. Ova tema nije o tome kako igrači normalno dobijaju novac iz kazina, a zatim podnose zahtev za povraćaj novca.
To je kao da odete u prodavnicu, kupujete, platite, vratite se kući, a onda želite da podnesete zahtev za povraćaj novca praktično bez ikakvog razloga i dobijete svoj novac nazad.
Automatski prevedeno:
Tomell1234
Materialgirl84
Bronza
Materialgirl84
pre 3 meseci
Zdravo, jesi li imao sreće sa EUFLEXQI? HVALA
Automatski prevedeno:
Tomell1234
Bronza
pre 3 meseci
Zdravo, može li neko da pomogne, molim vas? Flexqicer, Euflexqi, ? Hvala
Automatski prevedeno:
Hansy57
AZGBG
Zlato
AZGBG
pre 3 meseci
Da li ste ikada dobili odgovor od AIMSKINZ-a? Moja banka mi je zatvorila račun i pokrenula istragu protiv njih, ali oni ne odgovaraju na imejlove.