Zdravo svima! Imao sam zaista jak argument koji sam želeo da pošaljem Revolutu. Pošto je iznos bio veliki. Pre nego što sam napravio povraćaj sredstava, pročitao sam celu ovu temu, čitao sam iskustva na mreži, znao sam da ne smete pominjati kockanje, inače će povraćaj sredstava biti odbijen. Moj slučaj je ukratko bio sledeći, uplatio sam novac u x kazino, ali uplate nikada nisu stigle na sajt. I ovo je bilo potpuno tačno. Poslao sam sledeći opis Revolutu:
- proizvodi i usluge nisu isporučeni
- Izvršio sam transfer novca na sajt x (sajt ovog kazina nije sadržao reč kazino) novac nikada nije stigao na sajt, mislio sam da je u pitanju legitiman sajt, ali se ispostavilo da nema licencu. Uplata je izvršena preko slučajnog trgovca koga ne prepoznajem i za koga nikada nisam čuo. Korišćeni MCC kod je pogrešno klasifikovao uplatu i sredstva se nikada nisu pojavila na mom računu. Nikada nisam dobio usluge za koje sam platio.
- Dostavio sam mnogo dokaza, uključujući i imejl od kazina u kojem se navodi da depoziti nisu stigli do njih, molim vas da kontaktirate svoje banke.
Povraćaj novca od 1200 eura koji sam povukao jedan trgovac je odbio, navodeći da je „vaš zahtev odbijen. Moramo rešavati žalbe u skladu sa pravilima izdavaoca Revolut kartice (npr. Visa ili Mastercard). Prema ovim pravilima, možemo podneti žalbu samo na iznos originalne uplate, a ne na bilo kakve dobitke ako se radi o plaćanjima izvršenim na platformama za klađenje ili kockanje."
Još jedan povraćaj sredstava za isti incident, ali drugom trgovcu sa potpuno istim dokazima, podnet je i poslat trgovcu. Smešno.
Dakle, ono što sam shvatio je da ne treba vršiti povraćaj sredstava koji se na bilo koji način mogu povezati sa kockanjem.
Nakon ovoga sam podneo još jedan zahtev za povraćaj sredstava, proizvodi nisu primljeni, trgovac je dostavio lažni račun koji je bukvalno napravljen pomoću Chatgtp-a, otišao sam na Chathtp i mogu vam reći da nije teško, ono što je najluđe u vezi sa ovim je to što je Revolut to prihvatio i rešio spor u korist trgovca.
Čitam ovu diskusiju i primetio sam da sve više trgovaca falsifikuje dokaze i da je nemoguće pronaći procesore plaćanja i trgovce jer jednostavno ne postoje. Sve više povraćaja sredstava završava u korist trgovca (lažni dokaz), ili danas čak ni ne pristaju da ga povuku jer nemate račun za porudžbinu itd. od strane Revolut-a. Samo se pitam da li trgovci vole da rade ovo, da li je neko probao nešto slično?
Automatski prevedeno: