Konačno @avintura_online, nije platio 237.000 dolara, pozivam vas da proverite njihove društvene mreže, da proverite sve žalbe na prevare, nadam se da su dodati na crnu listu, platforma su sa 8 meseci prevara.
Nisam čuo ništa. Nastavite da im šaljete istu e-poštu kao i ja, onda su ponovo tražili transakcije i bankovnu karticu itd. Beskorisni seronje🤣
Automatski prevedeno:
Youssf
Dijamantski
pre 1 godinu
Zašto želite odgovor od trgovca?
Za podnošenje povraćaja sredstava sve što vam je potrebno je da pošaljete mail trgovcu (roba nije primljena ili otkazivanje porudžbine). A ako ne odgovore, možete to navesti u obrascu za povraćaj sredstava.
Ne mogu da dobijem fajlove povraćaja sredstava jer je 1 kompanija rekla banci da sam primio stvari i da sam dao lažne priznanice itd. Mogu da zatvorim svoj račun ako se to ponovo desi
Ne mogu jer su neki trgovci rekli da mi daju stvari, očigledno nisu. Banka mi neće dozvoliti povraćaj sredstava bez provere
Automatski prevedeno:
Dustyd
Platinasti
pre 1 godinu
Upravo sam podneo zahtev za povraćaj sredstava od pikelum.io, rekao sam da nisam dobio nikakvu uslugu od njih. Rekli su da sam doneo nft umetnost, ali to ipak ne mogu da dokažu, idioti od njih
No očigledno je nešto pokazao banci jer je banka rekla da je trgovac pružio dokaze! Kakve dokaze imate? Obaveštavajte me kako se snalazite 🙂 sa kim imate banku, ja sam natvest
Automatski prevedeno:
Katze1337
Zlato
pre 1 godinu
Definitivno bih dao podatke o kreditnoj kartici, ali samo prvih šest cifara i poslednje četiri. Ponekad dobijete povraćaj novca. Blokirajte karticu i prijavite se za novu; refundiranje funkcioniše i na blokiranim karticama.
Revolut je odbio da mi se povraćaj sredstava prvobitno vratio prošle nedelje sa svim dokazima koji povezuju kompanije i pokazuju da nisam kupio ništa od trgovca i da imam dokaz da oni lažu, što pokazuje da nisam dobio nikakvu robu ili uslugu od njih i oni obradili povraćaj sredstava. Sada samo čekam da vidim da li će trgovac odgovoriti.
Banka mora da vam kaže koje dokaze ima protiv vas, vi imate pravo da osporite dokaze. Moj dokaz je da nemam račun kod trgovca, pa nisam mogao da koristim njihove usluge.