Da druže, stavio sam novi povraćaj novca u Chase banku. Vintermdsm kaže da moram da čekam 3 nedelje dok se istraga ne završi pa ću i ja podneti tužbu protiv njih.
samo pokazivanje pokušaja kontaktiranja trgovca trebalo bi da bude dovoljno da samo zatražite u e-poruci da ste primili robu ili uslugu za ono što kompanija radi i čak možete reći da ne odgovaraju
E-knjige na mreži, ali očigledno sam ih kontaktirao i malo sam požurio sa e-poštom itd. lol. Međutim, njihovi sopstveni uslovi i odredbe navode da knjiga koja nije pročitana može biti vraćena u roku od 30 dana, što sam spomenuo u imejlovima! To je teško.
Da! Sjajno, nadamo se da ćemo svi moći da ih oborimo 1 po 1, mislim da bi svi u ovoj grupi koji su koristili Santeda trebali prijaviti njih i sva njihova kazina komisiji za kockanje UK!
Iz interesovanja ste uopšte poslali email helpersm pro. Kada sam poslao e-poštu paiz, takođe sam im poslao e-poštu u isto vreme. Nikad nisam dobio odgovor, ali sam dobio povraćaj novca i poslao sam iste detalje kao i ti