Zdravo, da, ne brini zbog tišine, uradili su mi isto nakon što su poslali dokaz, prvi povraćaj novca je bio oko 5 dana kasnije, mogao si čekati duže kako se vikend približava, možda ćeš dobiti svoj brže od mene ko zna nadam se da ćeš dobiti.
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Ojay
pre 3 meseci
Ahhh, to su odlične vesti. Smem li da pitam sa kojim trgovcima sarađuju? Izvinjavam se što smetam, ali bi mi bilo od velike pomoći.
Ahhh that’s great news. May I ask which merchants they’re involved with? Sorry to be a pain but would be a great help
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Bilo je za Valtksa
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Danixxx
pre 3 meseci
Zdravo, jesi li im poslao imejl za MiksKred?
Hi , did you email them for mixcrede ?
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Da. Još nisam dobio nikakav odgovor.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
LizzieCG
pre 3 meseci
Da. Još nisam dobio nikakav odgovor.
Yeah. Not had any response yet
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Arr, nadam se da jesi, jesi li video imejl adresu expertdress-a koju sam naveo pod brojem 2? Imejl broj 1, kao i onaj od usupport-a su se povezali, da li te Skrill i dalje isključuje? Nisu mi odgovorili već 8 dana.
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Danixxx
pre 3 meseci
Arr, nadam se da jesi, jesi li video imejl adresu expertdress-a koju sam naveo pod brojem 2? Imejl broj 1, kao i onaj od usupport-a su se povezali, da li te Skrill i dalje isključuje? Nisu mi odgovorili već 8 dana.
Arr , hopefully you do did you see the expertdress email i listed 2 ? Email rhat 1 aswell as the usupport one both connected , are skrill still shutting u down ? They still not replied to me been 8 days now
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Da. Sada sam otišao u Payesafe i prijavio sam Action Fraud. Kako mogu da se izvuku sa tim? To je tako frustrirajuće.
Nadam se da ćeš uskoro dobiti odgovor od njih. Na koju imejl adresu si to poslao/la?
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 3 meseci
Znam, pomogao sam nekome da vrati novac, čak ni zahvalnost 😂
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Kelly1234
pre 3 meseci
Znam, pomogao sam nekome da vrati novac, čak ni zahvalnost 😂
I know, I helped someone get their money back, not even a thanks 😂
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Upravo to mislim, Kel, kladim se da su ti uništili imejlove unapred.
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Danixxx
pre 3 meseci
Upravo to mislim, Kel, kladim se da su ti uništili imejlove unapred.
Thats exactly what i mean kell bet they blew your emails up beforehand
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Primetio sam da mnogo ljudi samo stalno pita, a polovina trgovaca je već pomenuta, ali se ne trude da pogledaju ili pomognu bilo kome drugom.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
LizzieCG
pre 3 meseci
Da. Sada sam otišao u Payesafe i prijavio sam Action Fraud. Kako mogu da se izvuku sa tim? To je tako frustrirajuće.
Nadam se da ćeš uskoro dobiti odgovor od njih. Na koju imejl adresu si to poslao/la?
Yeah. I’ve gone to Payesafe now and also reported to Action Fraud. How can they get away with it? It’s so frustrating.
Hope you get a response from them soon. What email did you send it to?
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Imam neke za Paysafe, ali im nisam poslao imejl, mislio sam da će biti teško. Poslao sam Skrill dokaz od trgovca u kojem u osnovi kažu da ne prodaju poklon kartice na njihovom sajtu za kazino, ali ako možete da kupite jednu u kazinu, onda je to trgovac 😂 Dakle, u osnovi, priznaju da postoji procesor plaćanja za kazino, što znači da su prekršili Skrill uslove, ali videćemo, neko ovde je vraćen od Skrill-a posle 9 dana, toliko mi je zbunjujuće kako su neki vraćeni, a neki ne, tako je čudno, zar ne, izvinjavam se zbog pasusa.
Automatski prevedeno:
Thomas-091
Danixxx
Zlato
Danixxx
pre 3 meseci
Poslao sam imejl team@usupport.net i oni su odgovorili tražeći vreme i datume transakcija itd. da li su vama uradili isto? Imam tone sa PRILING-om. Koliko dana dok vam ne stigne povraćaj novca??
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
LizzieCG
pre 3 meseci
Primetio sam da mnogo ljudi samo stalno pita, a polovina trgovaca je već pomenuta, ali se ne trude da pogledaju ili pomognu bilo kome drugom.
I’ve noticed a lot of people just asking all the time and half of the merchants have already been mentioned but they can’t be bothered to look or help anyone else.
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Da, slažem se, isti trgovci koji su navedeni više puta
Automatski prevedeno:
phyyyy
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 3 meseci
Poslala sam im imejl, za sada nisu spremni da mi pomognu, a poslala sam i na adresu haljine bez odgovora. I dalje ne mogu da dobijem povraćaj novca, ali hvala vam što stalno pronalazite kontakte! Trudiću se da nastavim da vršim pritisak na one koje vi pronađete.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Thomas-091
pre 3 meseci
Poslao sam imejl team@usupport.net i oni su odgovorili tražeći vreme i datume transakcija itd. da li su vama uradili isto? Imam tone sa PRILING-om. Koliko dana dok vam ne stigne povraćaj novca??
I emailed team@usupport.net and they replied asking for times and dates of transactions etc. did they do the same to you? I have tons with PRILING. How many days until refund arrived for you??
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Zdravo, da, tražio sam dokaz, a onda sam potpuno zaćutao, prvi povraćaj novca je bio oko 5 dana nakon slanja dokaza za opise koje nisam ni pomenuo, što je bilo lepo iznenađenje, haha, onda sam nastavio da dobijam još, ali u sitnicama, i znam da su mi obradili i velike iznose, ali su odbili one rekavši da su vratili sve što je povezano sa njima, što znam da je laž jer su svi bili u istom kazinu.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
phyyyy
pre 3 meseci
Poslala sam im imejl, za sada nisu spremni da mi pomognu, a poslala sam i na adresu haljine bez odgovora. I dalje ne mogu da dobijem povraćaj novca, ali hvala vam što stalno pronalazite kontakte! Trudiću se da nastavim da vršim pritisak na one koje vi pronađete.
I have TRGR and sent them a mail, so far they are not willing to help me, and also sent to the dress adress without an answer. Still not being able to get any refunds but thank you for keep finding connections! I will try to keep put pressure on the ones you find
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
O, stvarno 😫😫 šta su rekli? To. Nervira me kako biraju kome će vratiti novac, stvarno ne razumem.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Wanderlust
pre 3 meseci
Zdravo. Jesi li nešto postigao sa PIXELSN-om? Mučim se da pronađem informacije o njima.
Hey there. Did you get anywhere with PIXELSN? I’m struggling to find information on them
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Zdravo, našao sam njihov veb-sajt, ne odgovaraju na imejlove, da li imate nešto sa njima?
Automatski prevedeno:
Anonymized1153
Anonymized1181
Srebro
Anonymized1181
pre 3 meseci
Ovim se bavi Dekta - jednostavno ih kontaktirajte - safecal. Zapravo sam ovo pomenuo pre nekoliko meseci.