pre 1 meseca

Ok hvala, pokušaću sreću

Da li je neko dobio povraćaj novca od GTW LTD?
OdgovoriCitiraj0
Zdravo Dani, upravo sam dobila odgovor od usupport-a u vezi sa mixcrede-om i rekli su da su proverili sa svoje strane i da ne mogu da pronađu nikakve uplate povezane sa mojom imejl adresom. Da li si imala slično iskustvo? Naglasila sam da je verovatno da je trgovac koristio drugu imejl adresu jer su uplate bile prevarne.
Vratili su se i tražili moj maskirani tiganj iako sam podelio eksel dokument koji je uključivao sve to. Izgleda da to tretiraju po hitnom postupku, što je lepo. Uzgred, da li ste imali nešto slično sa Falkora finansijama? Oni proveravaju naudapej/noda.lajv, kopiraju u Klir bank (Falkorina banka) i Banking krug i tretiraju to po hitnom postupku, ne želim uskoro da razgovaram sa njima, ali obustavljaju poslovanje, tako da će im žalba FOS-u izazvati probleme. Mislim da bih mogao da dobijem povraćaj novca, a imao sam nešto manje od 10.000 funti kod njih.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.