Zdravo, kako si dobio povraćaj novca od Token IO Mine-a, jesu li Tokenio Kryptonmin bankovni transferi?
Hi how did u get refunds from token io mine are tokenio krytptonmin bank tranaferas
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Radom Pej im je vratio novac, ali sam ja poslao token kao kopiju i oni su samo ubrzali proces. Kripto je vratio novac, ali samo zato što im je Straal rekao da to urade, jer su transakcije prolazile preko njih.
Automatski prevedeno:
billi85
Srebro
pre 1 meseca
Veb stranice nexbric.net i skinb24* vodi Xpate Ltd. Na ovim veb stranicama se nudi kockanje.
Radom Pej im je vratio novac, ali sam ja poslao token kao kopiju i oni su samo ubrzali proces. Kripto je vratio novac, ali samo zato što im je Straal rekao da to urade, jer su transakcije prolazile preko njih.
it was radom pay that refunded them but i cc’d token and they just sped up the process. Krypto refunded but only because straall told them to as the transactions went through them
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Dakle, moji su Kryptonim SP Zoo i Token Io, mogu li da pitam šta si napisao u imejlu da znam kako da to uradim, molim te?
Na mom se prikazuju kao Kriptonim, ali sa različitim završecima, tj. Kriptonim, Sp.zoo i takođe stanje preko token.io
They show as Kryptonim on mine but different endings ie. Kryptonim. Sp.zoo and also state via token.io
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Jesi li dobio povraćaj novca, imam i ova dva?
Automatski prevedeno:
Utbmitchy
Platinasti
pre 1 meseca
Od januara sam podneo žalbu ombudsmanu protiv Skrila, koji je priznao da sam ih zamolio da mi zatvore nalog zbog kockanja, ali njihovi automatizovani sistemi to nisu registrovali. Ombudsman je presudio u korist Skrila i u suštini rekao da je to moja sopstvena krivica!!!