Video sam bezbroj slučajeva gde su se takve transakcije pojavljivale pod potpuno nasumičnim opisima kao što su „digitalne usluge / konsultantske usluge / e-trgovina", što nema nikakve veze sa brendom kazina, i to je, zapravo, suština problema. Najfrustrirajuće je to što ime na izvodu nije uvek ključni faktor, isti kazino može da menja svoje opise - pa bih se fokusirao na to da li vaša banka može da izvuče podatke o trgovcu/pribavitelju iz transakcije, jer upravo te informacije obično ostaju nepromenjene kada pokušavate da nešto uradite sa Barklisom.
Isto kao i ja, ne žele da plate, kažu da kontaktiraju prodavca
Automatski prevedeno:
ajb4
Srebro
pre 3 nedelja
Voksifaj?
itiksi ?
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Dijamantski
pre 3 nedelja
Pretpostavljam da niko nije imao nešto slično, ali podrška kompanije Ju-Ej je rekla da su povraćaji novca već izvršeni za transakcije koje se odnose na moju karticu. Još nisam dobio nikakve povraćaje, ali moje pitanje je da li to govore svima, a zapravo ne izdaju povraćaje novca?
Rečeno mi je isto. Čak su mi poslali i potvrdu o povraćaju novca, a na potvrdi su bile drugačije informacije od mojih, ali isti brojevi Maatercard kartica kao i moje. Takođe nisam dobio nikakav povraćaj novca iako su pre više od nedelju dana rekli da su već plaćeni.
Pretpostavljam da niko nije imao nešto slično, ali podrška kompanije Ju-Ej je rekla da su povraćaji novca već izvršeni za transakcije koje se odnose na moju karticu. Još nisam dobio nikakve povraćaje, ali moje pitanje je da li to govore svima, a zapravo ne izdaju povraćaje novca?
Hey don’t suppose anybody had anything similar but usupport have said that refunds have already been completed for transactions relating to my card, I haven’t recieved any refunds yet but my question is are they saying this to everyone but actually not issuing refunds?
Hey don’t suppose anybody had anything similar but usupport have said that refunds have already been completed for transactions relating to my card, I haven’t recieved any refunds yet but my question is are they saying this to everyone but actually not issuing refunds?
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Rekli su mi potpuno isto, ali nisam ništa dobio/la
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Takođe, mnoge transakcije koje su mi poslali, a koje su naizgled refundirane, bile su pod imenom i imejl adresama drugih ljudi.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Srebro
pre 3 nedelja
Zdravo. Kontaktirao sam XPATE. Objasnio sam situaciju. Uputili su me na trgovca. Nastao je potpuni haos.
Automatski prevedeno:
portersv
Bronza
pre 3 nedelja
Dobro jutro.
Otkrio sam da „nexbric.net" i „skinb24*" upravlja Xpare LTD.
Kontaktirao sam ih, ali situacija nije rešena. Ne vraćaju novac. Moraću da kontaktiram svoju banku da zatražim povraćaj sredstava.