Konkretno, klauzula 4.1.2 naših Uslova i odredbi jasno navodi da „Vi ste isključivo odgovorni za utvrđivanje da li je vaš pristup i/ili korišćenje veb stranice u skladu sa važećim zakonima u vašoj jurisdikciji i garantujete nam da kockanje nije ilegalno na teritoriji na kojoj boravite. Svaki zahtev protiv Kompanije koji podnesete iz bilo kog razloga u vezi sa gore navedenim smatraće se ništavim i neće biti prihvaćen".
U skladu sa gore navedenim, obaveštavamo vas da zahtev za povraćaj novca neće biti obrađen.
Ovim zadržavamo pravo da odgovorimo na sve moguće sudske postupke pokrenute protiv nas u skladu sa važećim zakonima.
Ovo je jedan koji sam imao i koji je pomalo preteći. Nisam siguran da li da nastavim sa ovim ili ne.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Foxtrot90
Dijamantski
Foxtrot90
pre 3 meseci
Uglavnom Visioncroft LTD, ali ima još mnogo drugih ovde i onde. To stvarno otežava stvari. Nisam siguran da li da nastavim sa svojim kreditnim karticama jer se plašim da će mi nešto biti naplaćeno jer sam se kockao koristeći njih, što je protiv ugovora. Ali i protiv zakona za njih, zar ne?
Automatski prevedeno:
Utbmitchy
DjumK
Platinasti
DjumK
pre 3 meseci
Da. Ne mogu ništa da urade. Trguju ilegalno, ne brinite.
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
pre 3 meseci
Da li je neko igrao na Daytona Spin-u?
IV je dobio povraćaj novca.
direktno iz kazina.
Automatski prevedeno:
Al1nu7zu01
Platinasti
pre 3 meseci
Da li je neko pronašao Digitaltek London?? Neki veb-sajt ili kontakt podaci?
Automatski prevedeno:
ReelMuse
Al1nu7zu01
Bronza
Al1nu7zu01
pre 3 meseci
Pokušao sam da pronađem i Digitaltek London, ali nisam mogao da nađem ništa ubedljivo. Čini se da nema mnogo onlajn prisustva, što je pomalo neobično za kompaniju koja se bavi obradom plaćanja.
Da li je neko uspeo da pronađe zvaničnu veb stranicu, evidenciju Registra kompanija ili čak imejl adresu za podršku? Takođe bi me zanimalo da li je to zapravo registrovani trgovac ili samo posrednik za plaćanje koga koriste višestruki kazina sa licencom Kurasaa.
Automatski prevedeno:
Shelby1890
Bronza
pre 3 meseci
Da li neko zna koje su kazino stranice povezane sa KeySpectr ili playctr? Hvala
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Al1nu7zu01
Platinasti
pre 3 meseci
Ko može dati taj Google dokument sa trgovcima? Pokušao sam da ga pronađem, ali ne mogu.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Emyjay20
Zlato
Al1nu7zu01
pre 3 meseci
Ko može dati taj Google dokument sa trgovcima? Pokušao sam da ga pronađem, ali ne mogu.
Who can give that google docs with merchats? Tryed to find it but i cant