Koristio sam njih dvoje za to jer su na njihovom veb-sajtu, ako odete na obelrix.com, ima i broj telefona, ali je ona stalno govorila da im pošaljete imejl, niko nikada nije odgovorio na imejlove, ali su vratili novac, druže.
support@raidrial.com
support@obelrix.com
I used them two for it as they are on them website if you go to that obelrix.com it also has a phone number but she did just keep saying email them nobody ever responded to emails but they refunded mate
Automatski prevedeno:
pre 2 dana
Za koji opis su bili ovi povraćaji novca, molim vas?
Zdravo. Još uvek nisam dobio/la odgovor na svoju žalbu. Ponovo sam pisao/la Xpate-u, napominjući da sam već podneo/la žalbu. Takođe sam napisao/la da čekam povraćaj novca. Ali do sada, nema reakcije.
Zdravo. Nastavio sam da pišem XPate-u, ali mi uopšte nisu odgovorili. Možda nije ispravna imejl adresa. Takođe sam podneo zahtev za povraćaj novca preko moje banke, ali još uvek nije doneta odluka.
Zdravo. Nakon nekoliko imejlova, Xpate je konačno odgovorio da nisu mogli da pronađu moje transakcije u svom sistemu. Preporučili su mi da kontaktiram svoju banku ili direktno veb lokaciju gde sam izvršio uplatu.
Zdravo. Već sam podneo žalbu, poslao zahtev za povraćaj novca preko banke i ponovo kontaktirao Xpate, tražeći da mi vrate novac. Ali još uvek nisu odgovorili. Banka mi je rekla da bi proces mogao da traje oko 45 dana, pa čekam.