Moj je bio pre samo par dana, oko 10 dana, bilo je prilično brzo sa moje strane. Imao sam samo jedan opis.
Automatski prevedeno:
pl4yer24
Srebro
pre 1 meseca
Ljudi, šta ste tačno napisali Cardaq-u da biste zahtevali povraćaj novca i zapravo ga dobili?
Automatski prevedeno:
Arra89
Waldo1984
Platinasti
Waldo1984
pre 1 meseca
Verujem da je Euflopki
Automatski prevedeno:
Lisa2
Platinasti
pre 1 meseca
Zdravo. Podneo sam žalbu protiv Xpate-a i sada čekam njihov odgovor. Da li je neko ovde zaista uspeo da dobije povraćaj novca od Xpate-a?
Automatski prevedeno:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 1 meseca
Zdravo. Hvala na informacijama. Da li ste podneli zahtev za povraćaj novca preko vaše banke? I ako jeste, kakav je bio odgovor kompanije Xpate?
Automatski prevedeno:
DjumK
Org1991
Zlato
Org1991
pre 1 meseca
Zdravo. Moj je bio DCT. Banka me je obavestila da ga je obradio Walleto.
Automatski prevedeno:
DjumK
Org1991
Zlato
Org1991
pre 1 meseca
Zdravo. Walleto vam je odgovorio prilično brzo. Da li je vaš opis transakcije bio DCT?
Automatski prevedeno:
DjumK
Loo76
Zlato
Loo76
pre 1 meseca
Zdravo. DCT obrađuje Walleto. Što se tiče samo NFRAME-a, njega obrađuje Xpate Ltd.
Automatski prevedeno:
voodoo4
Macke96
Zlato
Macke96
pre 1 meseca
Zdravo. Još uvek nisam dobio/la odgovor na svoju žalbu. Ponovo sam pisao/la Xpate-u, napominjući da sam već podneo/la žalbu. Takođe sam napisao/la da čekam povraćaj novca. Ali do sada, nema reakcije.
Automatski prevedeno:
voodoo4
Lisa2
Zlato
Lisa2
pre 1 meseca
Zdravo. Nastavio sam da pišem XPate-u, ali mi uopšte nisu odgovorili. Možda nije ispravna imejl adresa. Takođe sam podneo zahtev za povraćaj novca preko moje banke, ali još uvek nije doneta odluka.
Automatski prevedeno:
billi85
johnmaddisonn1
Srebro
johnmaddisonn1
pre 1 meseca
Zdravo. Nakon nekoliko imejlova, Xpate je konačno odgovorio da nisu mogli da pronađu moje transakcije u svom sistemu. Preporučili su mi da kontaktiram svoju banku ili direktno veb lokaciju gde sam izvršio uplatu.
Automatski prevedeno:
billi85
voodoo4
Srebro
voodoo4
pre 1 meseca
U pravu si. Ali do sada nisam dobio povraćaj novca ni od veb stranice ni od Xpate-a.
Automatski prevedeno:
keejan
Platinasti
pre 1 meseca
Morate da podnesete zahtev za povraćaj sredstava kod Xpate-a; onda ovi prevaranti neće imati šanse. Jednostavno će vas ignorisati.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
DjumK
Zlato
DjumK
pre 1 meseca
Zdravo. Već sam podneo žalbu, poslao zahtev za povraćaj novca preko banke i ponovo kontaktirao Xpate, tražeći da mi vrate novac. Ali još uvek nisu odgovorili. Banka mi je rekla da bi proces mogao da traje oko 45 dana, pa čekam.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
billi85
Zlato
billi85
pre 1 meseca
Zdravo. Izgleda da Xpate svima daje isti odgovor. To je zaista čudno.
Automatski prevedeno:
Romeo87
Dijamantski
pre 1 meseca
Da li neko zna kog dobavljača platnih usluga koristi Globalfin.uk?
Može li mi neko pomoći?
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
DjumK
pre 1 meseca
Zdravo. DCT obrađuje Walleto. Što se tiče samo NFRAME-a, njega obrađuje Xpate Ltd.
Hi. DCT is processed by Walleto. As for just NFRAME, it's processed by Xpate Ltd.
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Da li WalletTo vraća novac?
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
pre 1 meseca
Koje druge bankovne deskriptore koristi Walletto?????
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Dijamantski
pre 1 meseca
Izgleda da Xpate trenutno nikome ne odgovara. Ignoriše me već 2 nedelje.