Zdravo. U pravu ste. Mnogi ljudi ovde na forumu su prijavili slična iskustva. Po mom iskustvu, XPate obično vraća novac tek nakon što je pokrenut povraćaj sredstava. Sada, nažalost, ponovo treba čekati dok se slučaj ne obradi.
Zdravo. Šta treba da uradim ako verujem da je Xpate podneo falsifikovana ili obmanjujuća dokumenta u procesu povraćaja sredstava? Koje korake treba da preduzmem sada? Da li je neko ovde doživeo sličnu situaciju?
Automatski prevedeno:
Lisa2
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 1 meseca
Zdravo. U svom zahtevu za povraćaj sredstava protiv Xpate-a koristio sam sledeću izjavu: „Usluga koju sam dobio značajno se razlikovala od opisa dostupnog pre plaćanja. Nedostajale su važne funkcije, što me je sprečavalo da koristim uslugu kako je predviđeno. Moji pokušaji da direktno rešim problem sa prodavcem nisu bili uspešni."
Da li mislite da je ovo solidna osnova za povraćaj sredstava? Da li je neko koristio slično objašnjenje i imao uspešan ishod?
Automatski prevedeno:
Lisa2
keejan
Zlato
keejan
pre 1 meseca
Zdravo. Nadam se da će na kraju sve biti u redu. Da li i ti pokušavaš da vratiš svoj novac od Xpate-a?
Automatski prevedeno:
jef10mur
Srebro
pre 1 meseca
Zdravo svima,
Može li mi neko dati informacije o sledećem, molim vas
chswapper
DSGNE
OUGNIL
Transfer
Ariktoza
Za informacije za sve koji koriste SoftPuls - izvršio sam povraćaj sredstava i oni su mi praktično odmah vratili novac.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
jef10mur
Platinasti
jef10mur
pre 1 meseca
Čsvoper - čejnsvoper. Srećno sa vraćanjem bilo čega kod njih.
transfer/ isplata. Partner sa jasnim raskrsnicama koliko ja znam.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Lisa2
Platinasti
Lisa2
pre 1 meseca
Barklis je bio prilično nepokolebljiv prema meni u vezi sa sporovima. Zar nisi koristio uslugu kako je predviđeno jer si se kockao sa novcem?
Nisam stručnjak za povraćaj sredstava, ali mislim da je najbolje da budete potpuno iskreni sa njima. Mislim da je nekoliko ljudi izgubilo bankovne račune zbog previše prikupljenih sredstava.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Juully8
Platinasti
Juully8
pre 1 meseca
Poslao sam ovaj imejl danas jer imam nekoliko sa Kriptonimom
Kako znate da ste dobili odgovor? Trenutno sam u kontaktu sa ovim dobavljačem; poslao sam im nekoliko imejlova. Prošle nedelje sam dobio imejl u kojem je pisalo da ispituju moj slučaj.
veliki
Automatski prevedeno:
Vss18
mulattis
Zlato
mulattis
pre 1 meseca
Nažalost ne 🙁
Automatski prevedeno:
mulattis
Vss18
Platinasti
Vss18
pre 1 meseca
😞
Automatski prevedeno:
jef10mur
Foxtrot90
Srebro
Foxtrot90
pre 1 meseca
Šta si rekao u imejlu, ako ne smetaš da pitam? I ja imam dosta poslatih kod njih. Poslao sam imejl direktno Kriptonimu, ali su mi manje-više rekli da odem lol
Automatski prevedeno:
Vss18
JosieRosie46
Zlato
JosieRosie46
pre 1 meseca
Hej, jesi li već dobio/la ažuriranje?
veliki
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
jef10mur
Platinasti
jef10mur
pre 1 meseca
Samo da su to bile pogrešno kodirane kockarske transakcije itd. ako odete na Chatgpt, može vam napisati pristojan imejl.
Automatski prevedeno:
Vss18
Hansy57
Zlato
Hansy57
pre 1 meseca
Imate li kakvih novosti o ovome? Da li ste dobili povraćaj novca?