Definitivno imaju skijaša ispod sebe, ali su mi rekli da su pronašli još, ali da trgovci više nisu sa njima?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
keejan
Dijamantski
keejan
pre 1 meseca
Iskreno, druže, nisam 100% siguran u vezi sa trgovcima pod kojima sam. Ljudi su rekli dtvlt i k4you, ali ja ne znam 100%
Automatski prevedeno:
Wefokadd
Nic24
Bronza
Nic24
pre 1 meseca
Koliko se sećam, povraćaj novca su obrađivali preko K4you. Jesi li čuo nešto novo?
Automatski prevedeno:
mulattis
tharm
Platinasti
tharm
pre 1 meseca
Jesi li pronašao informacije o Zaleu?
Automatski prevedeno:
Buttyboii28
Foxtrot90
Srebro
Foxtrot90
pre 1 meseca
Odgovorili su mi rekavši da nikada nisam obavio nikakve transakcije preko Playspectr-a, šta si im rekao za Mirai, pošto oni poriču da su Mirai?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Buttyboii28
Dijamantski
Buttyboii28
pre 1 meseca
Samo sam nastavio da guram.
Potrebno je da dobijete što više informacija od svoje banke i pitate ko je obradio uplatu.
Automatski prevedeno:
mulattis
Kelly1234
Platinasti
Kelly1234
pre 1 meseca
Keli, možeš li mi, molim te, pomoći sa MPM rampom?
Automatski prevedeno:
Buttyboii28
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 1 meseca
Možeš li i meni pomoći, molim te, Dani? Mučim se da dođem do njih, a moja banka mi ne pomaže.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Buttyboii28
Dijamantski
Buttyboii28
pre 1 meseca
Ako to poriču, druže, mislim da će ljudi teško da ti pomognu.
Da biste dobili informacije od svoje banke, potrebno je da pronađete procesora plaćanja. Idite direktno u svoju banku.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Dijamantski
pre 1 meseca
Da li neko zna nešto o procesoru plaćanja pod nazivom LX Rocks? Ne mogu ništa da pronađem o njima.
Automatski prevedeno:
Buttyboii28
Foxtrot90
Srebro
Foxtrot90
pre 1 meseca
Pokušao/la sam, ali su iz Lojdsa rekli da mi ne mogu dati nikakve informacije o kompaniji jer sam ja odobrio/la plaćanje.
Automatski prevedeno:
DjumK
mulattis
Zlato
mulattis
pre 1 meseca
Zdravo. Iz mog iskustva, čini se da Walleto nije voljan da direktno rešava sporove ili da dobrovoljno vraća novac. U mom slučaju, jedini realan način da pokušam da povratim sredstva bio je putem povraćaja novca sa mojom bankom.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Platinasti
pre 1 meseca
Zdravo. Samo se pitam da li je neko imao uspeha sa Xpate-om. Da li je neko uspeo da povrati svoj novac, bilo putem povraćaja novca ili povraćaja sredstava?
Automatski prevedeno:
Romeo87
Lisa2
Dijamantski
Lisa2
pre 1 meseca
Poslednjih 30 stranica sadrže obilje informacija o ovome! Da li ti ovo uopšte čitaš?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Dijamantski
pre 1 meseca
Dakle, chswapper mi je vratio novac putem povraćaja sredstava. Mislim da mi je wanderlust pomogao oko ovoga, hvala još jednom.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Buttyboii28
Dijamantski
Buttyboii28
pre 1 meseca
Da li ste prešli granicu povraćaja sredstava za transakcije?
Automatski prevedeno:
Buttyboii28
Foxtrot90
Srebro
Foxtrot90
pre 1 meseca
Ne, ali ne želim da pokvarim odnos sa bankom podnošenjem gomile zahteva za povraćaj sredstava.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Buttyboii28
Dijamantski
Buttyboii28
pre 1 meseca
Razgovarajte sa njima, objasnite im situaciju i zamolite ih da ih podignu za vas. Lažno predstavljanje prodaje
Automatski prevedeno:
mulattis
DjumK
Platinasti
DjumK
pre 1 meseca
Ali mislim da moj trgovac nije pod wallet-om...
Automatski prevedeno:
keejan
Lisa2
Platinasti
Lisa2
pre 1 meseca
Već sam primio novac, sigurno će uskoro stići još.