Zdravo. Hvala na informacijama. Imaću na umu da se FREDTG plaćanja obrađuju putem Xpate-a.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Ako se dobro sećam, DTVLT je bio povezan sa Walleto-om. Mislim da sam ranije naišao na ovaj opis u vezi sa plaćanjima koja su oni obrađivali.
Automatski prevedeno:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
pre 3 nedelja
Zdravo. Ima li novosti o povraćaju novca od strane Xpate-a? Da li je neko uspeo da vrati svoj novac?
Takođe, da li je neko naišao na ove opise trgovaca?
Zaverd – London
Ferdks – Edinburg
Pokušavam da saznam da li su možda povezani i sa Xpate-om.
Automatski prevedeno:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 3 nedelja
Zdravo. Imao sam samo mali broj plaćanja pod FREDTG deskriptorom. Ako ih je Xpate zaista obradio, drago mi je da ih nije bilo mnogo, jer izgleda da je dobijanje povraćaja novca od Xpate-a prilično teško.
Automatski prevedeno:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Srebro
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Da li ste već dobili povraćaj novca zbog povraćaja sredstava protiv Xpate-a? Da li je doneta odluka u vašem slučaju?
Da li ste ikada ranije primetili ova imena dilera?
LOLPOK – Varšava
POVREĐEN – Talin
Automatski prevedeno:
voodoo4
johnmaddisonn1
Srebro
johnmaddisonn1
pre 3 nedelja
Zdravo. Nema na čemu, nadam se da će ovo pomoći. Usput, da li ste postigli neki napredak sa povraćajem novca od strane Xpate-a? Da li ste dobili nešto nazad?
Automatski prevedeno:
lorenzoschie
Srebro
pre 3 nedelja
Dobro veče svima, potrebna mi je pomoć jer sam žrtva pranja transakcija preko Revolut-a i jedne italijanske banke preko sajtova poput 22bet betandyou i mnogih drugih, može li mi neko pomoći?
Automatski prevedeno:
Arra89
JosieRosie46
Platinasti
JosieRosie46
pre 3 nedelja
Da li je ovo plaćanje od bršljana? Poslao sam im mnogo imejlova.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Arra89
Platinasti
Arra89
pre 2 nedelja
Zavisi od reference koja se prikazuje za svaku uplatu. One koje obrađuje Ivy Pay imaju referencu koja počinje sa Irf-om.
Automatski prevedeno:
BF98
Bronza
pre 2 nedelja
Da li je neko uspeo u zahtevima za prevaru preko svoje banke u Velikoj Britaniji sa Roletto-om? Urađeno je putem bankovnih transfera za brže plaćanje i oni to istražuju, ali kontaktiraju banku da je novac takođe prebačen. Rekao sam da prepoznajem trgovce za „Kryptominun virtual" i „quantiauim AG". Rekli su da ako ne mogu da vrate novac, da će se odlučiti za PSR, ali se brinem da će ga vratiti na kockanje. Hvala.
Automatski prevedeno:
Sarah222
BF98
Srebro
BF98
pre 2 nedelja
Kontaktirao bih vašu banku i bio iskren sa njima. Bilo je ljudi na ovom forumu koji su prijavili da su im zatvoreni CIFAS ili računi itd.
Nemam roletto, ali sam imao uspeha u nekim povraćajima sredstava gde sam otkrio da su to bile kockarske transakcije. Najgore što mogu da urade je da odbiju povraćaj sredstava, ali bar si bio otvoren prema njima.
Automatski prevedeno:
BF98
Sarah222
Bronza
Sarah222
pre 2 nedelja
Zdravo, rekao sam svojoj banci, ali nisam rekao da je u pitanju kockanje. Rekao sam da je u pitanju nešto drugo, ali da trgovac na mom računu nije nešto čega sam svestan ili da ga primećujem. Rekli su da će odlučiti za 5 radnih dana, ali samo da vidimo da li je još neko bio uspešan.
Mislio sam da ih kontaktiraš i kažeš im da je u pitanju bilo kockanje. Postoje propisi pod kojima banke mogu da podnesu ove zahteve čak i ako je u pitanju kockanje. U kojoj banci si? Neki ljudi na forumu su prijavili da su im zatvoreni CIFAS ili računi jer nisu unapred otkrili kockanje, a banka je krenula putem govoreći da je u pitanju prevara, što tehnički i jeste. Znaš da je u pitanju kockanje, ali namerno govoriš nešto drugo.
Potpuno je na vama šta ćete uraditi ili reći, ja samo dajem savete zasnovane na prethodnim iskustvima i mom trenutnom iskustvu.
Srećno, na ovom forumu ima puno saveta o različitim opisima i trgovcima. Smatram da su neverovatno korisni.
Automatski prevedeno:
Sarah222
BF98
Srebro
BF98
pre 2 nedelja
Odgovorio/la sam, ali čeka se pregled
Automatski prevedeno:
Org1991
Platinasti
pre 2 nedelja
Zdravo, da li je neko naišao na ove opise trgovaca?
-NexGEM, London
-Vdr sl, Birmingem
-1bcouk
-Regutre
-Arkane
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
Anonymized954
pre 1 godinu
Vratio sam svoj od
I got mine back from support@helpersm.com
Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
Za koji kazino ili trgovca je ova e-pošta, molim vas?
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Loo76
Platinasti
Loo76
pre 2 nedelja
Jesi li poslao imejl kompaniji Fastcoin i ako jesi, jesu li ti odgovorili?
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
Kelly1234
pre 1 meseca
Usluga Usupport mi je rekla da su izvršili povraćaj novca, nisam ništa dobio, ali onda sam u petak, tek kada sam otišao, dobio povraćaj od EDVNC-a, za koji znam da je Usupport bio umešan u te povraćaje.
I was told by usupport they issued refunds, I hadn’t recieved anything but than on Friday just gone I recieved refunds from EDVNC, which I know usupport was involved in them ones
Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
Da li je to trgovačka podrška koja se prikazuje na tvojoj banci?