Ažuriranje o napretku. 2 dobre pobede u proteklih nekoliko dana.
Uspeo sam da postignem dogovor sa samim kazinom. Neću dobiti sve svoje depozite nazad, ali dobijam vraćen pristojan deo svog neto gubitka. Naterali su me da potpišem ugovor o poverljivosti, tako da ne mogu da delim detalje, ali delim ih da bih pokazao da je to moguće. Trebalo mi je oko 2 meseca da se dođe do ove faze.
Imao sam povremene sreće sa Revolutom u vezi sa podnošenjem zahteva za povraćaj sredstava. Ali sam juče uspeo da razgovaram sa nekim u vezi sa prilično velikim slučajem koji je zahtevao više informacija. Probudio sam se jutros i otkrio da su zapravo podneli zahtev trgovcu. Ishod se očigledno još uvek čeka, ali ako bude uspešan, biće to velika pobeda za mene! Ako imate problema sa Revolutom, predlažem da razgovarate sa nekim u aplikaciji, budete potpuno iskreni i spremni da pokažete sve dokaze o imejlovima itd., čak i ako smatrate da možda neće ići u vašu korist.
Automatski prevedeno:
Org1991
Sarah222
Platinasti
Sarah222
pre 3 nedelja
Bankovni transfer ili kreditna kartica?
Automatski prevedeno:
Sarah222
Org1991
Srebro
Org1991
pre 3 nedelja
Sve moje transakcije su debitnim karticama.
Automatski prevedeno:
Praky
Dijamantski
pre 3 nedelja
Može li mi neko pomoći sa ovim dilerom?
Virpla LONDON
Pokušao/la sam da pogledam na virtuelnoj planeti, virtuelnom mestu u Londonu, ali ne mogu ništa da nađem itd. Ima li neko ideje?
Ko ima Echoforge studio, njegova imejl adresa je info@echoforge.studio
Automatski prevedeno:
Praky
Snowyhill84
Dijamantski
Snowyhill84
pre 3 nedelja
Probao sam hiljadu različitih načina, ali nikada ne odgovaraju. Bilo bi korisno znati da li je neko podneo žalbu finansijskom ombudsmanu i da li je uspeo.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Praky
Platinasti
Praky
pre 3 nedelja
Da li je ovo odgovor na Ajvi? Imam žalbu kod ombudsmana i oni su uključeni u moju žalbu na banku.
Automatski prevedeno:
Praky
Snowyhill84
Dijamantski
Snowyhill84
pre 3 nedelja
Pričao sam o Xpate-u.
Automatski prevedeno:
Arra89
Sarah222
Platinasti
Sarah222
pre 3 nedelja
Hej. Sa čim se kazino rimuje 😅 Revolut je podneo zahtev samo jednom od mojih trgovaca. Monzo mi je najveći problem. Nisu podneli nijedan spor/povraćaj novca, odbili su svaki. Ipak sam uspeo da vratim 7 hiljada dolara. Čak ni polovina mojih trgovaca nije izdala povraćaj novca. Frustrirajuće je što svi nisu, jer su preostali iznosi moji najveći iznosi.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 3 nedelja
Zdravo. Još uvek nisam dobio/la povraćaj sredstava od Xpate-a. Povraćaj sredstava je i dalje u toku i čekam ishod.
Usput, da li slučajno znate sa kim bi ovi opisi trgovaca mogli biti povezani?
PlayT
Skplayclick
DTVLT
Da li bi neko od njih mogao biti povezan sa Walleto-om ili Xpate-om?
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 3 nedelja
Zdravo. Kada sam podneo zahtev za povraćaj sredstava, objasnio sam banci da su transakcije povezane sa plaćanjima koja sam izvršio na veb-sajtu, ali da su imena trgovaca prikazana na mom izvodu iz banke bila potpuno drugačija i nisam mogao da ih identifikujem. Takođe sam dostavio prepisku koja pokazuje da sam pokušao da direktno rešim problem, ali nisam dobio nikakav smislen odgovor. Banka je prihvatila spor na preispitivanje, tako da sada čekam ishod.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
voodoo4
Zlato
voodoo4
pre 3 nedelja
Zdravo. Na osnovu mog iskustva, saradnja sa Xpate-om je bila veoma frustrirajuća. Dobijanje povraćaja novca od njih deluje izuzetno teško, a komunikacija je veoma spora. Zato sam na kraju odlučio da se obratim svojoj banci i podnesem zahtev za povraćaj sredstava umesto da se oslanjam na Xpate da direktno reši problem.
Automatski prevedeno:
keejan
Kelly1234
Platinasti
Kelly1234
pre 3 nedelja
Ko je procesor plaćanja ovih
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Anonymous123
Platinasti
Anonymous123
pre 3 nedelja
Koliko im je vremena trebalo da donesu tu odluku? I moj nalog je upravo prošao kroz pregled.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Platinasti
pre 3 nedelja
Ajvi Pej je KONAČNO vratio novac od Kirptonima. Nakon što su mi rekli da će im biti vraćen novac 7. jula... tek su mi poslali gomilu imejlova. Izgleda da je povraćaj novca prvobitno odbijen! Samo tako nastavite, momci, oni na kraju vraćaju novac.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Platinasti
JosieRosie46
pre 3 nedelja
Ajvi Pej je KONAČNO vratio novac od Kirptonima. Nakon što su mi rekli da će im biti vraćen novac 7. jula... tek su mi poslali gomilu imejlova. Izgleda da je povraćaj novca prvobitno odbijen! Samo tako nastavite, momci, oni na kraju vraćaju novac.
Ivy Pay have FINALLY refunded the funds from Kyrptonim. After telling me they would be refunded the 7th July… they have only just hit after sending a barrage of emails to them. Apparently the refund was rejected at first! Keep on at them guys they do refund eventually.
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
OVO JE BRILjANTNO!!! Dobio/la sam potvrdu o prijemu moje žalbe (konačno!) koja je podneta pre nekoliko nedelja. Ovo mi daje nadu, pa hvala što nas obaveštavate. Nastaviću da ih gnjavim.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Snowyhill84
Platinasti
Snowyhill84
pre 3 nedelja
Nema nikakvog problema, kao što ste verovatno videli, prvi put sam im poslao imejl još u maju, mislim da jeste, pa je trebalo malo vremena, ali sam bio jako srećan kada sam ih danas video na svojim računima. Mislim da je ukupno bilo oko 286 funti (bio je jedan na mom Revolutu koji su i vratili) Držim palčeve da urade isto za tebe!!
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Anonymous123
Platinasti
Anonymous123
pre 3 nedelja
Koliko je vremena trebalo da se ovo desi, druže? Juče su mi stavili nalog na pregled, nakon što su dobili 28 sporova u poslednjih 10 dana.
Automatski prevedeno:
Bcallaghan21
Frenchtoast
Bronza
Frenchtoast
pre 3 nedelja
Jesi li pronašao nešto o ovim
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
billi85
Zlato
billi85
pre 3 nedelja
Zdravo. Da, izgleda da upravo tako funkcionišu. Usput, da li ste ikada naišli na ove opise trgovaca?
Gurte – Edinburg
Dirve – Varšava
Pokušavam da saznam da li bi i oni mogli biti povezani sa Xpate-om.