Izdavalac kartice je odbio moj povraćaj sredstava iz pogrešnih razloga — a zatim me je proglasio neplaćenim zbog kockanja
Tražim savet od nekoga ko je prošao kroz ovo sa izdavaocem kartice u Velikoj Britaniji.
Uplatio sam depozit u onlajn kazino bez licence Komisije za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva (Komisija mi je to pismeno potvrdila). Nalazim se na GamStop-u i već sam pismeno zatražio od operatera da mi zatvori nalog pre nego što se većina transakcija dogodila. Depoziti su prošli pod prikrivenim imenima trgovaca pod nekockarskim MCC-ovima, što je način na koji su prošli zabranu kockanja kreditnim karticama u Velikoj Britaniji i blokadu moje kartice.
Osporio sam 56 transakcija, oko 4.000 funti. Izdavalac je odgovorio samo na 29 od njih i odbio ih na osnovu toga što sam ih ovlastio. Nikada nisam rekao da nisam — moja tvrdnja je pogrešno predstavljanje i lažno kodiranje.
Zatim su, istovremeno, izdali obaveštenje o neizvršenju obaveze ukidanjem naloga zbog kršenja klauzule kojom se zabranjuje kockanje na kartici. Dakle, nije se radilo o kockanju u svrhu povraćaja sredstava, već o kockanju u svrhu ukidanja.
Sada žele ceo iznos u roku od nekoliko nedelja, a ja jednostavno ne mogu da ga platim u tom roku. Drugi izdavalac mi je u potpunosti vratio novac za neke od istih trgovačkih imena.
Dva pitanja:
1. Da li je neko uspešno argumentovao pogrešno kodiranje MCC-a kao osnovu za povraćaj sredstava na Vizi?
2. Da li je nekome Ombudsman otklonio ovakvu grešku?
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.