Bože, to su kakvi povraćaji novca. Walletto mi je poslao imejl u petak pa sam im poslao identifikaciju i moj skriveni broj kartice, pa se nadam da će moj DAR pokazati neke od mojih trgovaca na njoj 🤞
Automatski prevedeno:
XkBoii
Sarah222
Dijamantski
Sarah222
pre 3 nedelja
Kako si saznao da je ovaj trgovac Walletto? Da li je ovo CactiPay?
Automatski prevedeno:
mulattis
Platinasti
pre 3 nedelja
Koji trgovci pripadaju Walleto-u?
Automatski prevedeno:
XkBoii
Dijamantski
pre 3 nedelja
Zdravo ljudi. Može li neko da potvrdi imejl adresu za Walletto i koji su trgovci dokazano obradili porudžbine? Imam toliko različitih trgovaca tokom meseci da sam siguran da barem neki moraju biti obrađeni od strane njih.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Dijamantski
pre 3 nedelja
Takođe imam osećaj da bi Ventira/Viargaming mogli biti XPATE zbog korišćenja 7372 MCC koda. Međutim, nema dovoljno dokaza.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Emyjay20
Dijamantski
Emyjay20
pre 3 nedelja
Jesi li uopšte pomenuo kockanje?
Automatski prevedeno:
Sarah222
Arra89
Zlato
Arra89
pre 3 nedelja
Držim palčeve. Da, dosta novca je potrošeno uzalud u proteklih nekoliko godina. Ipak, bolji dani predstoje.
Automatski prevedeno:
Sarah222
XkBoii
Zlato
XkBoii
pre 3 nedelja
Ovo je bio Coinpacto. Saznao sam sa ovog foruma.
Automatski prevedeno:
Sarah222
UserJ0193
Zlato
UserJ0193
pre 3 nedelja
Da li je to zbog ovog trgovca kome odbijaju da pomognu? Mislim da postaju mudriji i prekidaju kontakt sa trgovcima kojima moraju da vrate novac. Jedan mi je odbio pomoć za drugog jer su prekinuli saradnju sa njima.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Dijamantski
pre 3 nedelja
Konzoletitans (CNSLTITANS) nisu odgovorili niti vratili novac posle 5 dana, ali sam siguran da sam video ljude koji su dobili povraćaj novca od njih. Vredi li ih pratiti? Može li neko da pomogne oko dobijanja povraćaja novca od njih?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Dijamantski
XkBoii
pre 3 nedelja
Pretraži forum, možda ćeš naći još nekih, ali većina koje sam video su cpto i cnpto
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Dijamantski
XkBoii
pre 3 nedelja
Koliko dana si im dao/la da odgovore na imejl?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Dijamantski
XkBoii
pre 3 nedelja
Pošalji mi i tvoju mapu kontejnera, druže trgovci i kontejneri. Reći ću ti šta sam povezao na svojoj.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Foxtrot90
Dijamantski
Foxtrot90
pre 3 nedelja
Mislim da sam im dao 5 dana
Automatski prevedeno:
XkBoii
Foxtrot90
Dijamantski
Foxtrot90
pre 3 nedelja
Nadam se da ovo neće dugo čekati na forumu...
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Dijamantski
XkBoii
pre 3 nedelja
Kardak je definitivno uključen u vaš veliki klaster, tako da bih išao za njima. Ljudima iz Art Solušn-a i KSO-a je vraćen novac.
Voleo bih da pronađem dtvlt, imam ih na svom, ali za sada nemam sreće.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Foxtrot90
Dijamantski
Foxtrot90
pre 3 nedelja
Da li znate kontakte za Art Solution i Xor?
Automatski prevedeno:
XkBoii
Foxtrot90
Dijamantski
Foxtrot90
pre 3 nedelja
Brate info@dotavolt.com Prilično sam siguran da je DTVLT, na mojoj kreditnoj kartici se prikazuje kao DTVLT, ali na Revolut-u je DotaVlt tako da sam 99% ista kompanija, poslao sam pre 2 dana, ali nisam imao odgovor, očigledno je bio vikend, pokušavam da ostanem pun nade jer je ovo za mene preko hiljadu 🙂
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Dijamantski
XkBoii
pre 3 nedelja
Nije mi žao druže - Dani, koji je ranije bio na ovom forumu, dobio je povraćaj novca od strane Cardaq-a za njih. Možda da uzmeš svoje transakcije za njih i ARN-ove i pošalješ ih Cardaq-u?