Žalio sam se na pogrešno kodiranje. Koristio sam informacije koje sam istraživao na ovom forumu i sopstveno istraživanje na internetu da bih sastavio imejl sa žalbom.
Zdravo. Drago mi je da čujem da su povraćaji novca konačno počeli da stižu. Nisam lično naišao na te opise.
Da li slučajno znaš nešto o ovim?
VARKEN
TREMOK
HILVEKS
NORDIK
PELMAR
Imam nekoliko transakcija pod ovim imenima i još uvek pokušavam da shvatim ko ih je obradio. Imam osećaj da bi mogli biti povezani i sa Xpate-om.
Automatski prevedeno:
billi85
DjumK
Srebro
DjumK
pre 3 nedelja
Zdravo. Još uvek čekam na preostale slučajeve. Dobra vest je da sam već dobio nekoliko povraćaja sredstava i novac je vraćen.
Međutim, sa Xpate-om sve izgleda oteže do rokova. U mojim slučajevima, nisu ništa uradili da ubrzaju proces, tako da imam osećaj kao da moram da čekam što je duže moguće pre nego što dobijem novac nazad.
Automatski prevedeno:
Kiralami8
bwastook
Bronza
bwastook
pre 3 nedelja
Zdravo! Možete li mi, molim vas, poslati primer vašeg pisma?
moj imejl rinathamitov99@gmail.com
Automatski prevedeno:
voodoo4
XkBoii
Zlato
XkBoii
pre 3 nedelja
Hvala. Probao sam i tu imejl adresu, ali nažalost nisam dobio nikakav odgovor.
Da li slučajno znate ko obrađuje plaćanja za Global Stride? Da li je moguće da je to Xpate?
Automatski prevedeno:
voodoo4
Arra89
Zlato
Arra89
pre 3 nedelja
Hvala. Uspeo sam da pronađem i imejl adresu za Tchtxt, ali nažalost još nisu odgovorili. Više bih voleo da pokušam da to rešim direktno sa njima pre nego što se odlučim za povraćaj sredstava.
Da li vam je banka ikada rekla ko je zapravo obradio Tchtxt transakcije? Da li je to slučajno bio Xpate?
Automatski prevedeno:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Nažalost, ni oni ne odgovaraju na moje imejlove. Imam prilično značajnu količinu novca vezanu u transakcijama sa LOLPOK-om, pa pokušavam da pronađem najbolji način da je povratim.
Ako su plaćanja zaista obrađena preko Xpate-a, pretpostavljam da bi to mogao biti dug proces. Možda ću morati da idem preko svoje banke i podnesem zahtev za povraćaj sredstava ako me LOLPOK nastavi ignorisati.
Automatski prevedeno:
voodoo4
Zlato
pre 3 nedelja
Zdravo svima. Pokušavam da identifikujem još jednu grupu deskriptora iz mojih izjava:
KERVOT
LENTIK
MAVRIKS
DORKEN
FELTAR
VORNIK
SENVAR
TRELIKS
KALMOR
RENKAT
Nisam još uspeo da pronađem ko stoji iza ovih plaćanja. Sumnjam da bi neka od njih mogla biti povezana sa Xpate-om. Da li je neko ovde ranije video neko od ovih imena?
Automatski prevedeno:
Arra89
voodoo4
Platinasti
voodoo4
pre 3 nedelja
Nemam pojma druže. Monzo je bio apsolutno beskoristan. „Žao mi je, ne možemo da pokrenemo ove sporove" je ono što kažu za svaku transakciju koju sam osporio.
Automatski prevedeno:
Miki33
Jamesh80
Zlato
Jamesh80
pre 3 nedelja
Imate žalbu na prevaru direktno na vašu banku ili direktno na vašu banku?
Automatski prevedeno:
Miki33
Sarah222
Zlato
Sarah222
pre 3 nedelja
Zdravo, napisali ste zašto na Transactworld-u i pošaljite imejl, molim vas? Hvala puno.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Miki33
Dijamantski
Miki33
pre 3 nedelja
Ne žalite se na prevaru, potencijalno ćete dobiti CIFAS oznaku na svom računu ako banka pregleda plaćanje. Ako ste odobrili plaćanje, to nije prevara.
Automatski prevedeno:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
pre 3 nedelja
Imejl adresa koju sam koristio za HURTED je bila support@hurtedgame.io Prvo pokušajte da ih direktno kontaktirate. Nadamo se da će odgovoriti i vratiti vam novac za transakcije bez potrebe da prolazite kroz proces povraćaja sredstava.
Automatski prevedeno:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Nažalost, nemam nikakve druge kontakt podatke za njih. Što se tiče Xpate-a, moja banka mi je rekla da su transakcije obrađene preko Xpate-a kada sam podneo zahtev za povraćaj sredstava.
Automatski prevedeno:
Sarah222
Zlato
pre 3 nedelja
Još jedan izveštaj o napretku. Poslato mi je imejlom u ponedeljak uveče, kazino mi je zapravo poslao imejl juče pitajući u čemu je problem. Odgovorio sam u vezi sa pogrešnim kodiranjem i povraćajem novca koji se jutros prikazuju kao na čekanju.
Automatski prevedeno:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 3 nedelja
Izgleda da Xpate nije voljan da direktno vrati novac i ignorišu moje imejlove. Podneo sam zahtev za povraćaj sredstava preko banke i mali deo novca je već vraćen.
Problem je što Xpate često šalje dokumente kao odgovor na povraćaj sredstava koji izgleda da se ne podudaraju sa mojim stvarnim transakcijama. Osporio sam te dokumente kod svoje banke, tako da još uvek čekam da se preostali slučajevi reše.
Automatski prevedeno:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
pre 3 nedelja
Da, polako dobijam deo novca nazad, ali to dolazi kroz povraćaj sredstava, a ne direktno od Xpate-a.
Što se tiče HILVEX-a i NORDIQ-a, možda imam kontakt podatke za oba, ali želim da proverim da li su još uvek važeći pre nego što ih podelim. Iz onoga što sam do sada pronašao, izgleda da su njihova plaćanja možda obrađena putem Xpate-a.