Zdravo. Drago mi je da je sve uspelo. Da li je Xpate u procesu povraćaja sredstava dostavio neke dokumente za koje smatrate da su netačni ili obmanjujući?
Automatski prevedeno:
billi85
voodoo4
Srebro
voodoo4
pre 4 nedelja
Zdravo. Nažalost, još uvek nema pozitivnih vesti. Još uvek se nadam da će mi XPate vratiti novac.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
keejan
Srebro
keejan
pre 4 nedelja
Zdravo. Ima li novosti o vašem povraćaju novca od strane Xpate-a? Ili je Xpate ponovo osporio povraćaj novca sa dokumentima koji su netačni ili obmanjujući?
Automatski prevedeno:
spider888
billi85
Srebro
billi85
pre 4 nedelja
Koliko dugo traje isplata? Meni je trebalo 2 nedelje
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
Alfred_ANTONYAN21
Srebro
Alfred_ANTONYAN21
pre 4 nedelja
Zdravo. Ima li novosti u vezi sa tvojim slučajem? Xpate je odbio da mi vrati novac.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
billi85
Srebro
billi85
pre 4 nedelja
Zdravo. Zaista se čini kao da neko štiti Xpate. Po mom iskustvu, saradnja sa njima je bila izuzetno frustrirajuća i još uvek nisam uspeo da povratim svoj novac.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
billi85
Srebro
billi85
pre 4 nedelja
Zdravo. Po mom iskustvu, Xpate često dostavlja dokumenta koja sadrže lažne informacije tokom procesa povraćaja sredstava. Ako ste sigurni da niste dobili uslugu koju ste platili, obavezno to jasno objasnite svojoj banci i dostavite sve dokaze koji to potvrđuju.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
Lisa2
Srebro
Lisa2
pre 4 nedelja
Zdravo. U mnogim slučajevima, to može biti dovoljno da se podrži povraćaj sredstava. Međutim, po mom iskustvu sa Xpate-om, pomaže da se pruži što više detalja i potkrepljujućih dokaza kako bi se ojačao vaš slučaj.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
DjumK
Srebro
DjumK
pre 4 nedelja
Zdravo. Na kojoj veb stranici ste izvršili uplatu? Imao sam veoma slično iskustvo. Uplatio sam novac, osvojio nekoliko igara, zatražio isplatu, a onda mi je račun blokiran. Nakon toga, morao sam da se bavim Xpate-om u vezi sa uplatom.
Automatski prevedeno:
Jamesh80
Bronza
pre 4 nedelja
Za promenu, neke pozitivne vesti.
Poslao sam imejl jednom kazinu i obavestio ih da, pošto nemaju licencu u Velikoj Britaniji prema UKGC-u i da su plaćanja izvršena preko treće strane, a ne direktno preko njih, pokrećem slučaj kao prevaru. Jesam i dobio sam potpuni povraćaj svakog depozita.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
Srebro
pre 4 nedelja
Zdravo. Da li neko ima informacije o CSMKET-u? Ne mogu ništa da pronađem o tome na internetu.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Zlato
Lisa2
pre 4 nedelja
Zdravo. Jesi li već dobio/la povraćaj novca od Xpate-a?
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Zlato
DjumK
pre 4 nedelja
Zdravo. U pravu si. Već sam podneo zahtev za povraćaj novca protiv Xpate-a i sada čekam odluku.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
voodoo4
Zlato
voodoo4
pre 4 nedelja
Zdravo. Iz radoznalosti, šta je Xpate rekao kada su odgovorili na tvoj povraćaj sredstava?
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
Anonymized1181
Zlato
Anonymized1181
pre 4 nedelja
Zdravo. Nisam mogao/mogla da podignem svoj dobitak jer mi je račun bio blokiran. Na kraju sam podneo/podnela zahtev za povraćaj novca preko banke i sada čekam odluku.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
Snowyhill84
Zlato
Snowyhill84
pre 4 nedelja
Zdravo. Šta tačno želite da znate o Xpate-u? Možda mogu da pomognem.
Automatski prevedeno:
Org1991
Platinasti
pre 4 nedelja
MOLIM VAS, POMOŽITE: tražim:
VDR SL —-Engleska/Birmingem/Velika Britanija/2
NXT.GEM——Engleska/London/Velika Britanija/2
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 4 nedelja
Zdravo. Odbili su da mi vrate novac, pa nisam imao drugog izbora nego da zamolim banku da pokrene povraćaj sredstava.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
Jamesh80
Zlato
Jamesh80
pre 4 nedelja
Zdravo. Imao si sreće. Rekao sam Xpate-u da su uplate obrađene za ono što verujem da su nelicencirane veb stranice za kockanje, ali i dalje nisu hteli dobrovoljno da mi vrate novac.
Automatski prevedeno:
DjumK
Org1991
Zlato
Org1991
pre 4 nedelja
Zdravo. Koji su veb-sajtovi bili u pitanju? Još nisam naišao ni na jedan od njih, pa me zanima.