Dakle, token.io ne vraća novac? Da li su ove informacije od DSAR-a? Ako jesu, koje informacije ste tražili i šta ste im tačno dali o sebi? Ime, imejl i poslednje 4 cifre kartice za sve kartice?
so token.io don’t refund? was this information from a DSAR? if so what info did you request and what exactly did you give them about you? Name, Email and last 4 card digits for all cards?
Automatski prevedeno:
pre 1 sat
Token.io ne vraća novac. Oni ne drže novac.
Ipak su kontaktirali Ajvi i Kriptonim u moje ime.
Ivy je vratio novac, Kryptonim odbija. To piše u imejlu od tokena (snimak ekrana koji sam otpremio)
Upravo sam zamolio token da uradi dsar itd., zamolio sam čet gpt da mi pomogne.
Rekli su mi sve uplate nakon što sam im poslao svoj identifikacioni dokument.
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
XkBoii
pre 1 sat
Dakle, token.io ne vraća novac? Da li su ove informacije od DSAR-a? Ako jesu, koje informacije ste tražili i šta ste im tačno dali o sebi? Ime, imejl i poslednje 4 cifre kartice za sve kartice?
so token.io don’t refund? was this information from a DSAR? if so what info did you request and what exactly did you give them about you? Name, Email and last 4 card digits for all cards?
Automatski prevedeno:
pre 1 sat
Kriptonim je odbio. (E-pošta od tokena)
Automatski prevedeno:
Geosanchez
Sarah222
Bronza
Sarah222
pre 1 sat
Da li postoji?
Automatski prevedeno:
Sarah222
Geosanchez
Srebro
Geosanchez
pre 1 sat
Zaista ne razumem šta me pitate, žao mi je. Nisam naveo drugu stranicu.
Automatski prevedeno:
1mastoutano
Loo76
Bronza
Loo76
pre 1 sat
Šta si rekao/rekla? Kome si poslao/poslala imejl? Pre koliko vremena je to bilo?
Treba mi hitno, stvarno je hitno
Automatski prevedeno:
Sarah222
askmagia
Srebro
askmagia
pre 1 sat
Da. Razgovarajte sa agentom i objasnite svoje okolnosti.
Automatski prevedeno:
NftsAreCool
XkBoii
Bronza
XkBoii
pre 50 minuta
ISX Financial je glavni igrač u kazino biznisu. Njihovo ime se stalno pojavljuje, a neke od mojih transakcija su takođe išle ka ISX-u. Poslao sam im nekoliko imejlova, ali nikada nisam dobio odgovor.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Platinasti
pre 50 minuta
Isks je direktno odbio bilo kakvu odgovornost.
Moja žalba kod ivypay-a je u toku, ali mislim da će otići kod njihovog ombudsmana.
Kriptonim mi je poslao sve detalje transakcije, što protivreči svemu što su rekli da nisu krivi.
Sve je to tako iscrpljujuće, ali me drži zauzetim od deponovanja!!
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
1mastoutano
pre 1 sat
Šta si rekao/rekla? Kome si poslao/poslala imejl? Pre koliko vremena je to bilo?
Treba mi hitno, stvarno je hitno
what did you say? who did you email? how long ago was it?
i need it urgently really, its urgent
Automatski prevedeno:
pre 44 minuta
Pročitaj sve odgovore koje sam upravo napisao/la.
Kog trgovca tražiš??
Automatski prevedeno:
NftsAreCool
Sarah222
Bronza
Sarah222
pre 23 minuta
Hvala vam puno na odgovorima!
Zaista veoma zanimljivo.
Zahtevam povraćaj novca jer je kazino bestidno zloupotrebljavao moje problematično kockarsko ponašanje tako što me je aktivno pritiskao da često uplaćujem depozite, iako sam ih lično mesecima ranije obavestio u imejlu da patim od ozbiljne zavisnosti od kockanja. Gotovo svakodnevno sam dobijao pozive od menadžera kazina i personalizovane VIP ponude za depozit putem imejla. Zaista sam osećao da me finansijski iscrpljuju – da će mi sve što imam biti oduzeto.
Štaviše, kazino posluje ilegalno ovde u Nemačkoj i pokušava na sve načine da zaobiđe zabrane kockanja.
Trgovci su: ZWART FINANCIAL LTD, iX Money, Truenorth Payments Corp, BC LTD.
Automatski prevedeno:
Geosanchez
Sarah222
Bronza
Sarah222
pre 15 minuta
U redu, izvini, ovo je savršeno, hvala.
Automatski prevedeno:
1mastoutano
Loo76
Bronza
Loo76
pre 7 minuta
Čiji je IV?
Pal novčanik - da li imaš imejl?
Automatski prevedeno:
XkBoii
Loo76
Platinasti
Loo76
pre 5 minuta
Čekaj, koliko ja razumem, dobio si povraćaj novca samo za 2 transakcije? Ili su ti vratili i one iz ISX-a? Ja imam oko 50, ako ne i više.