Već sam dobio povraćaj novca od Revoluta, a roba nije primljena. Ali sada, koristeći istu metodu, otkazuju moj pokušaj povraćaja jer nemam dovoljno informacija. Šta mogu da uradim?
Automatski prevedeno:
Sarah222
NftsAreCool
Srebro
NftsAreCool
pre 1 sat
Pokušaću da odgovorim redosledom kojim ste pitali;
Sva moja plaćanja su bila karticama. Imao sam i neke bankovne transfere, ali su bili iz 2024/2025, tako da sam ih jednostavno otpisao.
Kontaktirao sam ili pokušao da kontaktiram sve trgovce u početku kako bih, u slučaju da budem morao da idem putem povraćaja sredstava, mogao da dokažem da pokušavam da ih kontaktiram.
Izabrao sam robu i usluge za prvi zahtev za povraćaj sredstava koji sam podneo. Bio je za Solarbee. Bio je uspešan. Kada sam podneo drugi zahtev za povraćaj sredstava protiv drugog trgovca, izabrao sam isti razlog, a Revolut je odbio da podigne zahtev.
Nakon odbijanja, razgovarao sam sa agentom kompanije Revolut preko aplikacije. Proveli su dosta vremena razmatrajući pitanja i dokaze sa mnom, a zatim su pokrenuli masovne povraćaje sredstava. Ukupno je bilo 5 različitih trgovaca i oko 80-90 transakcija. 20 od njih je bilo uspešno prošle nedelje i čeka se ishod ostalih.
Za šta tražite povraćaj novca? To će biti vaša početna tačka u pogledu toga kojim putem da idete. Da li kazino odbija isplatu? Da li su zaobišli blokadu kockanja? Nisam se bavio povlačenjem sredstava sa bankovnih transfera, iako ih je nekoliko ovde imalo, tako da bi možda trebalo da dobijete više informacija od njih.
Predložio bih za početak da kontaktirate trgovce. Ko su oni?
Automatski prevedeno:
NftsAreCool
XkBoii
Bronza
XkBoii
pre 1 sat
Hvala što si podelio svoja iskustva sa Revolutom — bilo je veoma informativno. Dobro je znati da si u istoj situaciji kao i ja. I ja sam izvršio 100% bankovnih transfera preko Revoluta i nisam platio karticom. Dakle, imamo iste okolnosti. Hajde da pomognemo jedni drugima i pokušamo da izvučemo najbolje što možemo iz ove situacije, brate.
Automatski prevedeno:
XkBoii
NftsAreCool
Platinasti
NftsAreCool
pre 1 sat
Naravno druže. Moji bankovni transferi su uglavnom preko Kriptonima, koji, verujem, obrađuje Ivy Pay. Oni su prilično neodgovorni, ali trenutno ispituju jednu od mojih žalbi. Još uvek nisam dobio odgovor na drugu.
Automatski prevedeno:
NftsAreCool
askmagia
Bronza
askmagia
pre 58 minuta
Pisaću samo na nemačkom, pošto si i ti Nemac.
Bilo bi važno znati da li ste plaćanja izvršili putem Revolut-a bankovnim transferom ili plaćanjem karticom. Tokom vašeg prvog (uspešnog) povratnog poziva, naveli ste „Roba nije primljena" kao razlog otkazivanja, je li tako? Sada bih izabrao „Drugo" kao sledeći razlog i napisao svoje kratko i iskreno objašnjenje. Budite potpuno iskreni o tome zašto želite da povratite poziv. Napisao bih nešto poput „ilegalni onlajn kazino", „problem sa kockanjem" itd.
Automatski prevedeno:
NftsAreCool
XkBoii
Bronza
XkBoii
pre 56 minuta
Zanimljivo ..
Dakle, kontaktirali ste „kriptonim" direktno putem pošte i tražili od njih povraćaj depozita, zar ne?
Automatski prevedeno:
askmagia
NftsAreCool
Bronza
NftsAreCool
pre 43 minuta
Samo plaćanja karticama. Moj povraćaj sredstava nije odbijen! Oni ga jednostavno otkazuju.
Automatski prevedeno:
1mastoutano
Loo76
Bronza
Loo76
pre 30 minuta
Poslao sam imejl sa zahtevom za povraćaj novca pre nekoliko dana, još uvek nema odgovora, da li vraćaju novac?