Kontaktirao sam Ajvi krajem 26. jula. Popunio sam njihov obrazac za žalbu koji su mi dali 28. Ponovo sam ih kontaktirao 28. avgusta i ponovo prošle nedelje radi ažuriranja.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
col211
Zlato
Cocohibs1
pre 3 nedelja
Hej,
Kriptonim mi je rekao da će ovo tražiti od Strala, tako da mislim da je ovo zapravo stiglo od Strala. Nikada mi nisu vratili novac za nekoliko različitih. Pogledaću ponovo svoje imejlove.
Token je pomogao sa povraćajem novca od strane Radoma i to je bilo prilično brzo
Hey,
Kryptonim told me they were going to request this from Straal so i think this actually came from Straal. They never refunded me a couple of different ones. I will have a look back at my emails.
Token helped with a refund from Radom pay for though and it was pretty quick
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Hvala druže, cenim to. Videću šta će biti.
Automatski prevedeno:
King1337
askmagia
Srebro
askmagia
pre 3 nedelja
Kontaktirao sam Palwallet i rekli su mi da će izvršiti povraćaj novca. Dalja istraživanja su pokazala da prate transakcije, ali nakon dve nedelje, nije primljen nikakav povraćaj novca. Onda sam pokrenuo povraćaj novca preko svoje banke. Prvobitno obećanje o povraćaju novca bilo je dovoljan dokaz.
Poruke su poslate kompaniji Impaya, ali bez uspeha. Kazino je kontaktiran i na kraju je odgovorio potvrdom. Ubrzo nakon potvrde, istog dana, novac je vraćen na račun.