Mandato je potpuno ignorisao moje imejlove i nije odgovorio ni na jednu moju komunikaciju.
Izgleda da kazino Hades posluje bez važeće licence za kockanje, što izaziva ozbiljnu zabrinutost u vezi sa zakonitošću i usklađenošću njegovog poslovanja.
Bridge API je delovao kao PISP u vezi sa nekim od mojih transakcija, ali nisu odgovorili na moju komunikaciju i ignorisali su moje zahteve u vezi sa GDPR-om.
Izgleda da je Perspektev takođe umešan u nekoliko mojih bankovnih transakcija. Uprkos tome što su direktno uključeni u tok plaćanja, ignorisali su moju komunikaciju i nisu pružili nikakav smislen odgovor na moje zahteve u vezi sa GDPR-om.
Što se tiče ISX-a, oni su potpuno odbacili svaku odgovornost, uprkos tome što su bili direktni primaoci sredstava u nekoliko mojih transakcija. Takođe su odbili da pravilno odgovore na moj zahtev za GDPR i nisu pružili informacije koje sam tražio u vezi sa obradom i odredištem mojih ličnih podataka i informacija o plaćanju.
Nisam siguran koje dalje korake treba da preduzmem u ovom trenutku, jer više kompanija uključenih u lanac plaćanja jednostavno odbija da sarađuje ili da pruži informacije.
Pellopej Ltd je takođe uključen u nekoliko transakcija, zajedno sa Japily UAB, uključujući transakcije povezane sa kazinima kao što je Imerion. Uprkos njihovoj očiglednoj umešanosti u lanac plaćanja, oni su negirali odgovornost i nisu pružili adekvatna objašnjenja ili smislene odgovore na moje zahteve.
Celokupna situacija je izuzetno zabrinjavajuća jer izgleda da je nekoliko subjekata učestvovalo u obradi ili olakšavanju mojih plaćanja vezanih za kockanje, dok su istovremeno odbijali da priznaju svoju ulogu, pruže informacije o transakcijama ili pravilno odgovore na moje zahteve u vezi sa GDPR-om.