Kunem se da je on bot partner. Pogledajte njegove postove... Xpate Xpate Xpate.
Uvek govori iste stvari. I laže o stvarima, rekao mi je da je dtvlt bio Xpate, pa onda Walletto.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Diabeto67
Dijamantski
Diabeto67
pre 3 nedelja
Mislim da su Dotavolt, ali ne odgovaraju na imejlove (ili još uvek ne odgovaraju)
Automatski prevedeno:
Waltz
Loo76
Srebro
Loo76
pre 3 nedelja
Zdravo,
Hvala što ste kontaktirali podršku kompanije Rapyd.
Rapid obrađuje plaćanja, ali mi nismo preduzeće koje je pokrenulo vašu transakciju. To znači da ne možemo direktno deliti podatke o plaćanju.
Preporučujemo da kontaktirate trgovca kod koga ste izvršili plaćanje i obavestite ga da će morati direktno da kontaktira Rapyd u vezi sa ovim problemom.
Hvala vam na razumevanju. Javite nam ako postoji još nešto što možemo da učinimo za vas.
Bio bih prevaren, Instaks je pravi druže, trebalo bi da možeš odmah da ga nađeš.
Automatski prevedeno:
Diabeto67
XkBoii
Srebro
XkBoii
pre 3 nedelja
Hvala, samo sam proverio.
Takođe za PayByOp. Istražio sam, ne postoji način da se dobije povraćaj novca za to, zar ne? PayOp kaže da se vratite prodavcu, a banka neće ništa uraditi jer je u pitanju bankovni transfer.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Diabeto67
Dijamantski
Diabeto67
pre 3 nedelja
Da, sumnjam. Ovi bankovni transferi su prava muka.
Automatski prevedeno:
Diabeto67
XkBoii
Srebro
XkBoii
pre 3 nedelja
Osećam se tako glupo, trebalo je da ostanem pri debitnoj kartici, uf
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
pre 2 nedelja
Hvala, korisno je znati. Zvuči veoma slično onome što sam iskusio sa Xpate-om.
Što se tiče vercs2 i tokdom, da li je ijedan od slučajeva u kojima je Xpate podneo dokumenta na kraju odlučen u vašu korist? Posebno me zanima šta se desilo nakon što ste osporili njihove dokaze i da li su nastavili da se brane u sporovima ili su ih jednostavno pustili da nastave.
Automatski prevedeno:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
pre 2 nedelja
Nekoliko njih je napredovalo. Neki povraćaji sredstava su odlučeni u moju korist i novac je vraćen, ali Xpate i dalje osporava druge i šalje dokumenta, tako da ti slučajevi traju mnogo duže.
U banci su mi rekli da ceo proces može trajati i do 90 dana u nekim slučajevima. Tako da, nažalost, još uvek ima dosta čekanja.
Automatski prevedeno:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 2 nedelja
Moja banka je potvrdila vezu sa Xpate-om kada sam ih zamolio za više informacija o transakcijama. Tako sam identifikovao jusdot5 i jusski6 kao povezane sa Xpate-om.
Trenutno nemam tačan MCK pred sobom, ali pokušavam da dobijem sve detalje transakcije od banke. Kada budem imao MCK i ID/ICA prihvatioca, postaviću ih ovde.
Automatski prevedeno:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 2 nedelja
Ohrabrujuće je to čuti. Barem pokazuje da osporavanje Xpate-ovih dokumenata može da funkcioniše ako se informacije ne podudaraju sa stvarnim transakcijama.
Da li se sećate koliko je otprilike vremena prošlo nakon što ste osporili njihove dokaze pre nego što je banka odlučila u tim slučajevima u vašu korist? Takođe, da li je Xpate podneo još nešto nakon vašeg odgovora, ili je to bila poslednja faza pre povraćaja novca?
Automatski prevedeno:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
pre 2 nedelja
Tačno. To je ono što i ja pokušavam da utvrdim. Ako calcal i jusdot5 prikazuju isti Acquirer ID/ICA, to bi nam dalo nešto mnogo konkretnije od pukog poređenja deskriptora.
Objaviću šta god moja banka pruži. Takođe bi bilo zanimljivo uporediti MCK-ove, jer želim da vidim da li su obe transakcije klasifikovane na isti način uprkos tome što su povezane sa Xpate-om.
Automatski prevedeno:
jef10mur
Loo76
Srebro
Loo76
pre 2 nedelja
Zdravo Lu,
Jesi li dobio povraćaj novca od povraćaja sredstava ili od RAPYD-a? Kontaktirao sam Nextrast/Gambinini toliko puta, ali nisam imao odgovora. Imam toliko transakcija sa njima.
Dobro jutro, lista mojih trgovaca i korišćenih MCC kodova. Možda korisne informacije za druge. Moja rukom pisana lista je lista trgovaca kojima su delimično ili u potpunosti refundirani kada pokrenem povraćaj sredstava na Monzu. Imajte na umu da je Monzo odbio svaki moj povraćaj sredstava, međutim, kada sam pokrenuo spor, trgovac bi mi vratio novac 2 dana kasnije. Kad bi samo svaki trgovac ovo radio, a ne samo neki od njih.