Hej, kako si uspeo da dobiješ povraćaj novca od njih? Revolut je odbio moje sporove. Živeli 🙂
hey how did you manage a refund from them. Revolut declined my disputes. Cheers🙂
Automatski prevedeno:
pre 7 sati
Posetite https://claricfinhelp.com/ i popunite sve to. Takođe pošaljite imejl na support@claricfinhelp.com Uverite se da ste sve uradili kako treba iz prvog puta kako biste ubrzali stvari. Dostavite zvanični izvod iz banke u PDF formatu i recite im da nikada niste čuli za njih i da niste obavili ove transakcije i da ćete uključiti vlasti ako vam ne vrate sav novac. Dostavite snimke ekrana sa banke. Navedite prvih 6 i poslednje 4 cifre sa korišćene kartice. Prilično su brzi. Kopirajte i nalepite poslatu e-poštu i šaljite je svaki dan dok ne odgovore. Hvala mi kasnije 👍
Automatski prevedeno:
Arra89
Thomas-091
Dijamantski
Thomas-091
pre 7 sati
Živeli druže. Popunio sam taj obrazac oko 5 puta i nikada nisam dobio nikakav odgovor.
Automatski prevedeno:
AmJ81
Arra89
Bronza
Arra89
pre 6 sati
Jesi li dobio/la još neki povraćaj novca od Nextrast-a? Moji rokovi ističu u narednih nekoliko nedelja.
Automatski prevedeno:
Thomas-091
Zlato
Arra89
pre 7 sati
Živeli druže. Popunio sam taj obrazac oko 5 puta i nikada nisam dobio nikakav odgovor.
Cheers pal. Ive filled out there form about 5 times and have never heard anything back.
Automatski prevedeno:
pre 6 sati
Ahhh, a evo me kako mislim da sam heroj lol. Javite im se putem imejlova.
Automatski prevedeno:
Arra89
AmJ81
Dijamantski
AmJ81
pre 6 sati
Danas i nedelja su mi 35 dana. Objaviću u ponedeljak ako budem uspešan/uspešna.
Automatski prevedeno:
GinoS
Bigfella100
Platinasti
Bigfella100
pre 5 sati
I kako se to završilo?
Automatski prevedeno:
portersv
LP2710
Bronza
LP2710
pre 5 sati
Zdravo, imam neke informacije koje bi mogle biti korisne. Mogu li vam ih poslati imejlom?
Automatski prevedeno:
Arra89
AmJ81
Dijamantski
AmJ81
pre 4 sati
Današnji tajmer od 35 dana je vraćen. Nastavite u nedelju za preostalih 9 sporova (1100€)🤞🤞
Automatski prevedeno:
LP2710
portersv
Platinasti
portersv
pre 4 sati
Lp2710@hotmail.com
hvala!
Automatski prevedeno:
Vishaludapa
LP2710
Bronza
LP2710
pre 3 sati
Koje kazina ste koristili da biste ovo napravili?
Automatski prevedeno:
Vishaludapa
Arra89
Bronza
Arra89
pre 3 sati
Koji kazino, brate
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Platinasti
pre 3 sati
Za one koji imaju problema sa transakcijama na Betportalu, pronašao sam imejl sa žalbom na Paystrax, koji obrađuje veliki deo njihovih transakcija. Izgleda da su registrovani kod FCA, tako da bi trebalo da vrše povraćaj novca. Upravo sam dobio odgovor u kojem kažu da istražuju to, pa ću vas obavestiti ako se stvari odvijaju dalje!
Automatski prevedeno:
Org1991
Arra89
Dijamantski
Arra89
pre 3 sati
Mogu li da te pitam koji je MCC bio sledeći?
Automatski prevedeno:
LP2710
Vishaludapa
Platinasti
Vishaludapa
pre 3 sati
wishking.com
Automatski prevedeno:
portersv
Bronza
pre 3 sati
Zdravo, da li neko ima informacije o ovim opisima?
csmket Talin Ost
kcraft2*186053910 Sandanski BGR
antique_aura Liverpul Velika Britanija
Ne mogu da pronađem ništa korisno na mreži. Da li neko zna koji trgovci ili procesori plaćanja stoje iza njih?
Automatski prevedeno:
Arra89
Org1991
Dijamantski
Org1991
pre 3 sati
Nemam pojma druže. Izneo sam svoje nedoumice preko Revolut ćaskanja.
Automatski prevedeno:
col211
JosieRosie46
Zlato
JosieRosie46
pre 2 sati
To su dobre vesti, vratili su mi početne depozite od 150 funti, ali su zadržali moj saldo koji je bio preko 1000 funti, nisam siguran šta još mogu da uradim, ignorišu sve i prekidaju sve razgovore.