Koja je tvoja imejl adresa, pošto nema .com ili .co.uk?
Automatski prevedeno:
Jonty5
Heather123
Zlato
Heather123
pre 1 godinu
I ja takođe, molim te conorderrick472@yahoo.com
Automatski prevedeno:
Jonty5
Stainton108
Zlato
Stainton108
pre 1 godinu
I ja takođe, molim te, Keli
Conorderrick472@yahoo.com
Automatski prevedeno:
Jonty5
Anonymized940
Zlato
Anonymized940
pre 1 godinu
Ovo sam ja, zatvaram ovo sada kada sam promenio svoj ID sa pravog imena. Ako neko želi da me kontaktira, npr. Lupin itd., kontaktirajte me na conorderrick472@yahoo.com .
Ovo je moguće slučajno povezano sa prepiskom koju sam primio od kazina/trgovaca juče popodne.
Jesi li ikada dobio odgovor od Clegreboost-a? Izgleda da ne mogu ništa da pronađem o njima.
Automatski prevedeno:
Bigfella100
Srebro
sw18jp
pre 1 godinu
Moji pokušaji sa PayOp/TransferOp/Yapily su bili potpuno neuspešni, zato se ne nadajte previše.
Fwiw my efforts with PayOp/TransferOp/Yapily have been completely unsuccessful, so don't get your hopes up
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Japili/Pajop je takođe bio neuspešan za mene, svi, slični odgovori od obojice.
Automatski prevedeno:
Lottie48
Cocohibs1
Dijamantski
Cocohibs1
pre 1 godinu
Neću im reći šta se desilo jer sam im rekao da će to ostati poverljivo, ali imejl je... info@engage-boost.com Veb-sajt je https://www.engageboost.com/ Ako koristite ove informacije kao osnovu, postoji još mnogo toga što možete pronaći na mreži o ovoj temi.
Automatski prevedeno:
Lottie48
sw18jp
Dijamantski
sw18jp
pre 1 godinu
Zaista su jadni kako bacaju igračke iz kolica svaki put kada se na Trustpilot-u objavi negativna recenzija! Tačno znaju šta rade da nije u redu i bez obzira da li ljudi nešto postižu sa njima ili ne, može biti samo pozitivno da stalno podižu svest o njihovim aktivnostima.
Automatski prevedeno:
Cocohibs1
Lottie48
Platinasti
Lottie48
pre 1 godinu
Hvala, cenim to
Automatski prevedeno:
Lottie48
Dijamantski
pre 1 godinu
Samo kratka poruka Komisiji za kockanje, ako slučajno ikada pogledate ovu stranicu. Šta radite? Očigledno ne činite ništa da blokirate ove operatere - Santeda, Dama NV itd., svi oni se ovim aktivnostima bave godinama. Kažnjeni, upozoreni od strane brojnih drugih regulatora za licenciranje, ali i dalje mogu da nastave sa radom u Velikoj Britaniji - zašto? Morate biti potpuno svesni njihovih aktivnosti, pa zašto zapravo nešto ne preduzmete?
Automatski prevedeno:
wafflezoo
Srebro
pre 1 godinu
Da li je neko ovde koristio CADRE?
Automatski prevedeno:
Bigfella100
wafflezoo
Srebro
wafflezoo
pre 1 godinu
Podneo sam žalbu, ali očigledno je da može potrajati i do 3 meseca na odgovor, prema automatskom imejlu koji sam primio.
Automatski prevedeno:
Jonty5
Lottie48
Zlato
Lottie48
pre 1 godinu
Registar kompanija takođe sa tim virtuelnim adresama kancelarija i direktorima 30 kompanija