Ovo sam ja, zatvaram ovo sada kada sam promenio svoj ID sa pravog imena. Ako neko želi da me kontaktira, npr. Lupin itd., kontaktirajte me na conorderrick472@yahoo.com .
Ovo je moguće slučajno povezano sa prepiskom koju sam primio od kazina/trgovaca juče popodne.
Neću im reći šta se desilo jer sam im rekao da će to ostati poverljivo, ali imejl je... info@engage-boost.com Veb-sajt je https://www.engageboost.com/ Ako koristite ove informacije kao osnovu, postoji još mnogo toga što možete pronaći na mreži o ovoj temi.
Zaista su jadni kako bacaju igračke iz kolica svaki put kada se na Trustpilot-u objavi negativna recenzija! Tačno znaju šta rade da nije u redu i bez obzira da li ljudi nešto postižu sa njima ili ne, može biti samo pozitivno da stalno podižu svest o njihovim aktivnostima.
Samo kratka poruka Komisiji za kockanje, ako slučajno ikada pogledate ovu stranicu. Šta radite? Očigledno ne činite ništa da blokirate ove operatere - Santeda, Dama NV itd., svi oni se ovim aktivnostima bave godinama. Kažnjeni, upozoreni od strane brojnih drugih regulatora za licenciranje, ali i dalje mogu da nastave sa radom u Velikoj Britaniji - zašto? Morate biti potpuno svesni njihovih aktivnosti, pa zašto zapravo nešto ne preduzmete?