Koja je tvoja imejl adresa, pošto nema .com ili .co.uk?
Automatski prevedeno:
Jonty5
Heather123
Zlato
Heather123
pre 12 meseci
I ja takođe, molim te conorderrick472@yahoo.com
Automatski prevedeno:
Jonty5
Stainton108
Zlato
Stainton108
pre 12 meseci
I ja takođe, molim te, Keli
Conorderrick472@yahoo.com
Automatski prevedeno:
Jonty5
Anonymized940
Zlato
Anonymized940
pre 12 meseci
Ovo sam ja, zatvaram ovo sada kada sam promenio svoj ID sa pravog imena. Ako neko želi da me kontaktira, npr. Lupin itd., kontaktirajte me na conorderrick472@yahoo.com .
Ovo je moguće slučajno povezano sa prepiskom koju sam primio od kazina/trgovaca juče popodne.
Jesi li ikada dobio odgovor od Clegreboost-a? Izgleda da ne mogu ništa da pronađem o njima.
Automatski prevedeno:
Bigfella100
Srebro
sw18jp
pre 12 meseci
Moji pokušaji sa PayOp/TransferOp/Yapily su bili potpuno neuspešni, zato se ne nadajte previše.
Fwiw my efforts with PayOp/TransferOp/Yapily have been completely unsuccessful, so don't get your hopes up
Automatski prevedeno:
pre 12 meseci
Japili/Pajop je takođe bio neuspešan za mene, svi, slični odgovori od obojice.
Automatski prevedeno:
Lottie48
Cocohibs1
Dijamantski
Cocohibs1
pre 12 meseci
Neću im reći šta se desilo jer sam im rekao da će to ostati poverljivo, ali imejl je... info@engage-boost.com Veb-sajt je https://www.engageboost.com/ Ako koristite ove informacije kao osnovu, postoji još mnogo toga što možete pronaći na mreži o ovoj temi.
Automatski prevedeno:
Lottie48
sw18jp
Dijamantski
sw18jp
pre 12 meseci
Zaista su jadni kako bacaju igračke iz kolica svaki put kada se na Trustpilot-u objavi negativna recenzija! Tačno znaju šta rade da nije u redu i bez obzira da li ljudi nešto postižu sa njima ili ne, može biti samo pozitivno da stalno podižu svest o njihovim aktivnostima.
Automatski prevedeno:
Cocohibs1
Lottie48
Platinasti
Lottie48
pre 12 meseci
Hvala, cenim to
Automatski prevedeno:
Lottie48
Dijamantski
pre 12 meseci
Samo kratka poruka Komisiji za kockanje, ako slučajno ikada pogledate ovu stranicu. Šta radite? Očigledno ne činite ništa da blokirate ove operatere - Santeda, Dama NV itd., svi oni se ovim aktivnostima bave godinama. Kažnjeni, upozoreni od strane brojnih drugih regulatora za licenciranje, ali i dalje mogu da nastave sa radom u Velikoj Britaniji - zašto? Morate biti potpuno svesni njihovih aktivnosti, pa zašto zapravo nešto ne preduzmete?
Automatski prevedeno:
wafflezoo
Srebro
pre 12 meseci
Da li je neko ovde koristio CADRE?
Automatski prevedeno:
Bigfella100
wafflezoo
Srebro
wafflezoo
pre 12 meseci
Podneo sam žalbu, ali očigledno je da može potrajati i do 3 meseca na odgovor, prema automatskom imejlu koji sam primio.
Automatski prevedeno:
Jonty5
Lottie48
Zlato
Lottie48
pre 12 meseci
Registar kompanija takođe sa tim virtuelnim adresama kancelarija i direktorima 30 kompanija