Detalji za automobilsku kompaniju i broj registrovane adrese koji povezuje santedu sa njom, ako je to u redu, povezao sam ih i sa veb-sajtom za elektroniku
Iskreno, moja kompanija za kreditnu karticu ne mislim da se radi o povraćaju sredstava zbog vremena koje je bilo potrebno i njihovog odgovora pošto su citirali da je mcc kod nefinansijske institucije 6051. Ali ono što sam uradio je da sam im prosledio snimak ekrana depozita na sajtu koji je imao datum i vreme koji su povezani sa vremenom transakcije koja je otišla sa računa, očigledno se ne poklapa. Takođe sam poslao inkriminišuće dokaze o sankcijama i upozorenjima i crnoj listi za obradu plaćanja protiv grupe Santana BV i o tome kako ilegalno posluju bez dozvole. Dakle, pošto CC nije dozvoljeno da bude registrovan za kockanje, iako sam priznao da sam to uradio u lošoj proceni i grešci, oni su mi vratili novac i rekli da sada u potpunosti istražuju stvar dalje. Mislim da ono što ćete možda morati da uradite je da potražite trgovce i vidite da li možete da ih pronađete, takođe kontaktirajte svoju banku i zatražite šifre trgovaca koje su koristili jer sada postoje nivoi u vizi za visok rizik 1 2 i 3 Ja sam postavite vezu u vezi sa ovim, zanimljivo je čitanje. Malo ću kopati po vašim uplatama da vidim šta mogu da nađem za vas 😉