Zdravo, kako si ovo uspeo? Probao sam ih toliko puta bez uspeha
Automatski prevedeno:
Gojira7346
sagemage
Dijamantski
sagemage
pre 2 godina
Koja je bila lokacija za kockanje Nikotpf marinebeauti ako smem da pitam? Imam Nikotpf veb aktivni lim i pronašao nekoliko drugih
Automatski prevedeno:
Gojira7346
Joddd
Dijamantski
Joddd
pre 2 godina
Možete li proslediti detalje ovoga, molim vas? 👀
Automatski prevedeno:
Joddd
Gojira7346
Platinasti
Gojira7346
pre 2 godina
Šta misliš na anđela?
Automatski prevedeno:
Gojira7346
Joddd
Dijamantski
Joddd
pre 2 godina
Detalji za automobilsku kompaniju i broj registrovane adrese koji povezuje santedu sa njom, ako je to u redu, povezao sam ih i sa veb-sajtom za elektroniku
Automatski prevedeno:
Joddd
Gojira7346
Platinasti
Gojira7346
pre 2 godina
Unesite registrovani broj kiparske kompanije ostavite HE samo ubacite brojeve sa prve veze unesite na 2. vezu
čovek nauči lekciju koju više nikada neće prevariti
Automatski prevedeno:
Joddd
Platinasti
pre 2 godina
Upravo sam dobio povraćaj novca od mog uloga
Automatski prevedeno:
Joddd
Platinasti
pre 2 godina
Uspešno povraćaj sredstava 😊 upravo sada
Automatski prevedeno:
sagemage
dbeasley41996
Zlato
dbeasley41996
pre 2 godina
Da - pokušavam ih godinama bez sreće. Njihov ćaskanje uživo nikada ne funkcioniše tako da nisam siguran kako drugačije da im refundiram
Automatski prevedeno:
sagemage
Joddd
Zlato
Joddd
pre 2 godina
lepo od kojih si ga dobio? Direktno ili preko banke?
Pokušavao sam:
Nikotpf*MarineBeauti
Destream
Zap digital Goods
coresbite
sitekcraft
Neka vrsta neželjene pošte im je slala e-poštu ceo dan ali bez sreće... haha neki savet?
Automatski prevedeno:
KatzeisBack
Joddd
Srebro
Joddd
pre 2 godina
Karen, jesmo li sada opet prijatelji??? 😉😀😀
Automatski prevedeno:
Joddd
sagemage
Platinasti
sagemage
pre 2 godina
Iskreno, moja kompanija za kreditnu karticu ne mislim da se radi o povraćaju sredstava zbog vremena koje je bilo potrebno i njihovog odgovora pošto su citirali da je mcc kod nefinansijske institucije 6051. Ali ono što sam uradio je da sam im prosledio snimak ekrana depozita na sajtu koji je imao datum i vreme koji su povezani sa vremenom transakcije koja je otišla sa računa, očigledno se ne poklapa. Takođe sam poslao inkriminišuće dokaze o sankcijama i upozorenjima i crnoj listi za obradu plaćanja protiv grupe Santana BV i o tome kako ilegalno posluju bez dozvole. Dakle, pošto CC nije dozvoljeno da bude registrovan za kockanje, iako sam priznao da sam to uradio u lošoj proceni i grešci, oni su mi vratili novac i rekli da sada u potpunosti istražuju stvar dalje. Mislim da ono što ćete možda morati da uradite je da potražite trgovce i vidite da li možete da ih pronađete, takođe kontaktirajte svoju banku i zatražite šifre trgovaca koje su koristili jer sada postoje nivoi u vizi za visok rizik 1 2 i 3 Ja sam postavite vezu u vezi sa ovim, zanimljivo je čitanje. Malo ću kopati po vašim uplatama da vidim šta mogu da nađem za vas 😉
Automatski prevedeno:
Joddd
KatzeisBack
Platinasti
KatzeisBack
pre 2 godina
Da treacle 😋😍
Automatski prevedeno:
Joddd
KatzeisBack
Platinasti
KatzeisBack
pre 2 godina
🤗🤗🤗😋
Automatski prevedeno:
KatzeisBack
Srebro
pre 2 godina
Veb lokacija offshoreaks je takođe ponekad korisna, samo morate da kopate malo dublje u kombinaciji sa raznim registrima.