Koliko je vremena trebalo za povraćaj sredstava? Takođe osporavam nekoliko uplata sa Santeda BV, moje nije bilo sa kreditnom karticom, ali imam dosta istih dokaza (bez licence, lažne kompanije, trgovci trećih lica sa sličnim imenima povezanim sa njihovim kazinima, lažne veb prodavnice, nazovite to) koji ste prosledili u svom sporu na osnovu ove poruke, koristili su MCC 5816 za moje transakcije koje spadaju pod digitalnu robu i igre (kbok prodavnica koristi isti kod za video igre) umesto MCC 7995, transakcije sa mojim sporom su takođe van mojih funti i penija (iako je to možda konverzija valute), ali su sve u isto vreme.
Moj je trajao manje od nedelju dana. Zato mislim da to nije bio povraćaj. Moj trgovački kod je bio 6051, nefinansijska institucija za direktni transfer novca. Ne znam da li je ovo napravilo neku razliku.
Da li ste direktno kontaktirali morsku lepotu info@marinebeauty.co.uk
Pitajte zašto ste im uplatili ono što ste kupili itd. Dokaz o kupovini adresa Dokaz o poštarini itd. Brojevi naloga
https://marinebeauti.co.uk/
To je u €, tako da sam sumnjičav da li je sajt u UK
Automatski prevedeno:
k93687435
Srebro
pre 1 godinu
jutros sam dobio odbijenicu za isplatu novca od talismanije. razlog za to je taj što je moja banka odbila uplatu. čuvajte se prevaranta, sve sam istražio, nijedan sajt za klađenje na mreži nije siguran, pročitajte pažljivo pre nego što počnete da igrate sa njima, idioti.
nisu isplatili brate namamio sam ih malom uplatom da vidim d ali oni su prevaranti ispostavilo se da su oprezni ljudi na svim sajtovima za klađenje na internetu oni ovo rade pažljivo pročitajte ovo pre nego što se registrujete bilo gde nemojte daj karte pasoše i ostalo i što je najgore kaže tehnička greška, puno ljudi čeka na uplatu, zato nema toga i tog i na kraju moja banka je odbila uplatu zbog problema. idioti
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
pre 1 godinu
Još uvek niko nije imao sreće sa Smpai* transakcijama ili platinom? Otpustio sam toliko mejlova i nisam imao ništa. Sumnjam da ćemo ih ikada dobiti osim ako ne pronađemo procesor plaćanja!
Automatski prevedeno:
KatzeisBack
Srebro
pre 1 godinu
Paimentz, Elegro i Co. nisu glupi, oni prebacuju odgovornost na banku.
U početku je bilo dosta uspeha, jer se samo nekoliko ljudi prijavilo. Međutim, ako se više ljudi registruje istovremeno, oni postaju sumnjičavi i odbijaju da izdaju povraćaj novca 😉
Upravo sam pogledao ovu morsku lepoticu u kući kompanije, njihova registrovana adresa je P. O BOKS broj. crvena zastava,
Guglao sam šta to znači.
Podrazumevana adresa kuće preduzeća se koristi kada se postojeća registrovana adresa kompanije koristi bez odgovarajućeg ovlašćenja. Ako Companies House utvrdi da je registrovana adresa kompanije neovlašćena, menjaju je u podrazumevanu adresu.
Dakle, izgleda da je ova lukava potreba da proverite recenzije trustpilot-a.