Kako ste dobili povraćaj sredstava od Ekpressiveere? poslao sam im 100 mejlova, ali nikada neće odgovoriti
Automatski prevedeno:
Jablanka
Frewcrew24
Srebro
Frewcrew24
pre 2 godina
Za koje transakcije ste vraćeni?
Addontopia mi je rekla da su mi već vratili novac…
Automatski prevedeno:
Frewcrew24
Jablanka
Srebro
Jablanka
pre 2 godina
Svaka transakcija koju sam imao sa njima, oko 30 neparnih mislim...
Automatski prevedeno:
Jablanka
Frewcrew24
Srebro
Frewcrew24
pre 2 godina
vov congrats! Da li su transakcije imale neki poseban naziv ili je to samo Addontopia?
Automatski prevedeno:
Anonymized668
Zlato
pre 2 godina
Da li je neko dobio povrat novca od Bookspurse-a?
Automatski prevedeno:
Elena1233
Jablanka
Platinasti
Jablanka
pre 2 godina
Addontopia mi je upravo vratila novac!
Automatski prevedeno:
Elena1233
drizzy
Platinasti
drizzy
pre 2 godina
Clk*addontopia
Oni su bili jedini trgovac od oko 20 koji mi je vratio novac.
Automatski prevedeno:
slotguru777
Bronza
pre 2 godina
Da li je neko video naplatu sa opisom „PAI ASSURANCE SAS"? Dobio sam naplatu u kolumbijskim pezosima, tako da ovo izgleda prilično često.
Automatski prevedeno:
ChupapiMunano
Srebro
pre 2 godina
Želeo sam da nabavim procesor plaćanja za neke onlajn AI alate, ali većina lokalnih banaka je odbila da ga obezbedi. Indirektno su napomenuli da bi to mogla biti jedna od mogućih upotreba i ne mogu da veruju da li će se zaista koristiti za pružanje onlajn usluga. Dakle, ovo je stvarno pitanje. Još uvek nisam siguran kako uspevaju da dobiju te naplate i obrađuju zahteve za povraćaj sredstava.
Automatski prevedeno:
Jasmon
Platinasti
pre 2 godina
Da li imate adresu e-pošte od HELPERSMKS AP i GROTOBOOK, MIDSTS
Formiline UAB
Gorivire SPZ.o
Automatski prevedeno:
Jasmon
bkapoor
Platinasti
bkapoor
pre 2 godina
DaMA.Nv
Automatski prevedeno:
Jasmon
Nidd90
Platinasti
Nidd90
pre 2 godina
Ako je helpersmk AP, možete napisati adresu e-pošte
Automatski prevedeno:
Jasmon
Elena1233
Platinasti
Elena1233
pre 2 godina
Možete li napisati mejl adresu
Automatski prevedeno:
Nidd90
Jasmon
Srebro
Jasmon
pre 2 godina
contact@helpersm.pro
Automatski prevedeno:
Tiffany2129
Bronza
pre 2 godina
Da li je neko uspeo da kontaktira ili dobije povraćaj sredstava od „PAITECH PRO LTD"? Oni takođe rade pod CSSKINS i CSSKINSPRO. Njihova veb lokacija je samo mamac i njihova poštanska adresa se prikazuje kao neaktivna kada pokušavaju da pošalju. Pokušali su da daju lažnu narudžbu za jedan od njihovih CSGO skinova, odveli su me do 'REPAI' kao njihovog procesora plaćanja. Takođe sam pokušao da ih kontaktiram, ali bez uspeha..
Automatski prevedeno:
olteanimputit12
Srebro
pre 2 godina
Da li im uopšte šaljem fotografiju oglasne table? Zašto moram ovo da uradim? Nemam čak ni nalog kod njih na platformi. Shvatio sam karticu, da, mogu da slikam da im dokažem da je to moja karta.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Jasmon
Nidd90
Platinasti
Nidd90
pre 2 godina
Hvala, isplati ih ili?
Kada sam ranije pisao o povraćaju novca od DaMA NV blokirali su me na svim njihovim nisu uopšte dobili povraćaj.
Automatski prevedeno:
olteanimputit12
Jasmon
Srebro
Jasmon
pre 2 godina
E-pošta Grotobook je:
Automatski prevedeno:
Jasmon
Platinasti
olteanimputit12
pre 2 godina
Da li im uopšte šaljem fotografiju oglasne table? Zašto moram ovo da uradim? Nemam čak ni nalog kod njih na platformi. Shvatio sam karticu, da, mogu da slikam da im dokažem da je to moja karta.
Do I even send them the bulletin board photo? Why do I have to do this? I don't even have an account with them on the platform. I understood the card, yes, I can take a picture to prove to them that it is my card.
Le trimit chiar si poza de buletin ? De ce trebuie sa fac asta ? Nici macar nu am cont la ei pe platforma . Am inteles cardul da pot face poza pentru a le dovedi ca e cardul meu .