NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 175)

pre 1 godinu od kirekin
|
2.097.442 pregleda 14.488 odgovora |
1...174 175 176...787
Dodajte post
denispyth
pre 9 meseci

Hvala nadamo se da ćete dobiti povraćaj novca.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Jasmon
pre 9 meseci

Uplatio sam depozit na GgBet sa Mastercard karticom. Samo ne razumem zašto im treba bilten

Automatski prevedeno:
denispyth
pre 9 meseci

Canapai.io mi je naplatio pa sam poslao sve, ali nikad nisam dobio povraćaj novca, umesto toga sam blokiran u svim kazino DAMA .NV.

Automatski prevedeno:
Jasmon
pre 9 meseci

Hvala, uzeću ovaj slučaj i neću slati bilten. U svakom slučaju, ne mogu da slikam tu karticu jer ju je banka blokirala pošto su otkrili lažne transakcije. U zaključku, ne znam ni kako da slikam tu kartu. Hvala vam!

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci

Da li je neko video transakcije za Bookspurse i ako jeste na koju adresu e-pošte ste pisali?

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci

Ili zap digitalnu robu

Automatski prevedeno:
Nidd90
pre 9 meseci

Vratio sam pet mejlova. Kaže da ova adresa e-pošte ne postoji

Automatski prevedeno:
drizzy
pre 9 meseci

Da, to je problem. E-pošta koju imaju na svom sajtu je lažna. Direktno se vraća sa napomenom da ne postoji

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci

Da li je neka ljubazna duša uspela da pronađe veb stranicu ili kontakt podatke za "Luktel, London"?

Povraćaj sredstava preko Revolut-a, ali bi to olakšalo sa e-poštom koju možete pokazati kao dokaz o kontaktu

Automatski prevedeno:
Lucid_1337
pre 9 meseci

Ne, ali sam našao gorivive, bitsent i fuomilino oni su u Stokholmu na adresi. Svi pripadaju Kuickbet.

Automatski prevedeno:
Jasmon
pre 9 meseci

koji dama.nv kazino? imaju mnogo kazina

Automatski prevedeno:
bkapoor
pre 9 meseci

Lucki dreams, N1b, moonvin u ovom kazinu su igrali i čak i ako napišete canapai automatski ste sačuvani u svim dama.nv kazinu

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
kirekin
pre 9 meseci

zdravo

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci

hej

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci

Da li neko ima ideju ko obrađuje plaćanja preko mangopai-a? I da li neko ima informacije o korsbajtu?

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci

Bilo ko ko ima detalje e-pošte o 'lukbook london'?

Automatski prevedeno:
drizzy
pre 9 meseci

Zvuči kao Luktel, London i Lukbook, London su manje-više ista kompanija, oba koriste "Luk" i nalaze se u Londonu.

Ako neko nađe nešto, bilo bi sjajno 🙂

U kojim kockarnicama ste igrali?

Igrao sam na Dreamvins.com i Lickipaia.io i sve transakcije sa njih su Luktel, London.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
drizzy
pre 9 meseci

Našao sam ovo https://luk-books.com/

Ne znam da li su 100% oni, ali dizajn mi kaže da jeste, a takođe se nalazi u Londonu i kreiran pre 6 meseci.

https://suite.endole.co.uk/insight/compani/15457547-productluk-ltd

Menadžer živi na Kipru.

Guglanje adrese na veb lokaciji vodi samo do kazino sajta „hekabet.io"

„Productluk LTD deluje kao EEA predstavnik licenciranog entiteta Fortuna Games NV-"

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 9 meseci

https://luktell.eu/pages/contacts

kompanija/veb stranica je napravljena u aprilu 2024.

Takođe sa sedištem u Londonu na svim mestima, hmm..

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 9 meseci

Zdravo

Da li neko ima kontakt informacije sa sledećim?

1. Arcomet
  2. Integrisana plaćanja Dakle

Takođe sam kontaktirao Alphastrike, Tsinda Limited, Fatamp i Musicreverb - ima li iskustva ovde? Video sam pominjanja u celoj temi, ali ništa konkretno

Hvala!!

Automatski prevedeno:
1...174 175 176...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti