Pročitao sam negde na ovoj temi da je Fatamp = Faramp = Mobilium pa sam se obratio
Arcoment prikazuje moju izjavu kao Arcomet Varsavza PL - jedina kompanija koju sam mogao da pronađem je Arcomet Polska Sp. z oo koja je raspuštena 2022.
Fatamp se takođe prikazuje kao Fatamp Varsavza PL pa se pitam da li su isti/slični sa drugim imenom
Da li neko zna podršku putem e-pošte TopCom PL Varszava?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Kontaktirao sam helpersm, dobio sam odgovor usluga je pružena i korišćena sa 3D verifikacijom, tako da neće biti potrebno da se povraćaj novca pokuša sa bankom i caniopai-om koji su tražili da verifikuje momka Maksa, a zatim nema odgovora!
Koliko je vremena trebalo da dobijete povraćaj novca? Obično najviše 5 radnih dana. Obično sam imao povraćaj sredstava sa kreditne kartice u roku od 1-2 dana
Moja banka nije mogla da pronađe „povraćaje" iz sveta transakcija. Njihov odgovor je bio:
Zdravo!
Nažalost, nismo u mogućnosti da pratimo transakcije koje su otišle iz druge kompanije i koje nisu stigle do nas. Kompanija može sama da kontaktira svoju banku da istraži šta se dogodilo sa transakcijama