NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 201)

od kirekin
|
2.101.813 pregleda 14.497 odgovora |
1...200 201 202...787
Dodajte post
nathanphillips9

Sjajne vesti, nastavite da ih udarate druže.

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

To nisu bili oni, ali to je najlakši put do banke, sumnjam da će se tvoj sopstveni put više prati sa njima

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Hvala Paul! Nadam se!

Automatski prevedeno:
Anonymized825

hvala druže, ima još mnogo toga, nastavljamo!

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Mislim da je to easicourses.pro

Oni odgovaraju, ali žele selfije kada drže ličnu kartu pre nego što žele da urade bilo šta što kažu.

Automatski prevedeno:
k98m9c54x5

Hvala! Čini se da koriste različite veb stranice.

https://helpersm.com/ takođe kaže „Apperator LTD" dole na veb lokaciji.

u svakom slučaju je dobro znati kako biste znali šta da pišete Revolut-u kada izvršite povraćaj sredstava za ono što niste primili 🙂

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Da, verovatno su isti ljudi iza oba sajta.

takođe se pobrinite da napišete ispravnu poštu aperatoru. Mislim da to nisam uradio dovoljno dobro, pa je Revolut moj spor prebacio na prevaru, a zatim ga odbio. 🙁

Automatski prevedeno:
k98m9c54x5

Šta si napisao ako smem da pitam?

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Da nisam više-manje naručio niti primio nikakvu robu od njih.

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

Koliko je to trajalo ako nemate ništa protiv da pitam, uvek sam mislio da to mogu da urade što je pre, ali izgleda da barklajkarda i potera oduzimaju vreme meni

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized825

moje transakcije su obavljene 7., morao sam da čekam do 21. da izvršim spor, a onda sam dobio novac danas

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Pogledajte ovu glupost Mudra banka ne mogu da potvrde njenu prevaru ili nijedan artikal nije primljen😂 filefile

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

ako ne mogu da potvrde da je trgovac legalan, onda sigurno prvo štitite svog kupca, užasna kompanija

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

Znam da Nejtane moram da krenem putem bez gluposti, sada moram da obavim posao počevši od toga da ih pitam za više detalja o tome gde su uplate otišle! sve što mogu da vidim su veb stranice koje izgledaju lažno u Africi, sigurno je to ono što banka treba da radi!

Automatski prevedeno:

Ove banke trebaju istragu, skoro kao da žele da zaštite trgovce

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

da, ako možete da otkrijete da su lukavi brzom Google pretragom, sigurno imaju pristup više informacija kako bi dokazali da ovi trgovci nisu legitimni

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Mislim da se plaše da ako povraćaj sredstava bude odbijen ili se trgovac bori protiv toga, mogu biti finansijski odgovorni. Međutim, ako ide ombudsmanu jer nisu vratili naplatu, onda su i dalje odgovorni, pa ne vidim zašto bar ne pokušaju

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

To je upravo ono što sam rekao Chase-u, povraćaj sredstava, a zatim brini o tome kasnije. Mislim da su kreditne kartice korisnije zbog blokova za kockanje itd

Automatski prevedeno:
Anonymized825

da, onaj koji sam juče dobio bio je na mojoj kreditnoj kartici. Još uvek nisam imao sreće sa svojom bankom. Imam otvorenu žalbu kod njih i podneo sam Ombudsmanu, i dalje čekam odgovor od obojice.

Automatski prevedeno:

Da li je ideja da se u osnovi guglaju lažne transakcijske kompanije i piše im?

Imam stotine, malo sam preopterećen odakle da počnem…

kada proverim račun o transakciji, ne vidim jasan kod trgovca (4 cifre). Kako da pronađem ovo da vidim da li je lažno? Možda vaše banke to lakše pokazuju

nažalost sve moje transakcije su oko 20€ tu i tamo, ali se zbroje na hiljade, tako da će biti mnogo slučajeva za otvaranje 🙁

pročitajte poslednjih 50 stranica, bravo svima u borbi protiv ovih prevara

Automatski prevedeno:
1...200 201 202...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti