To nisu bili oni, ali to je najlakši put do banke, sumnjam da će se tvoj sopstveni put više prati sa njima
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Hvala Paul! Nadam se!
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Anonymized825
Platinasti
Anonymized825
pre 1 godinu
hvala druže, ima još mnogo toga, nastavljamo!
Automatski prevedeno:
k98m9c54x5
Lucid_1337
Srebro
Lucid_1337
pre 1 godinu
Mislim da je to easicourses.pro
Oni odgovaraju, ali žele selfije kada drže ličnu kartu pre nego što žele da urade bilo šta što kažu.
Automatski prevedeno:
Lucid_1337
k98m9c54x5
Dijamantski
k98m9c54x5
pre 1 godinu
Hvala! Čini se da koriste različite veb stranice.
https://helpersm.com/ takođe kaže „Apperator LTD" dole na veb lokaciji.
u svakom slučaju je dobro znati kako biste znali šta da pišete Revolut-u kada izvršite povraćaj sredstava za ono što niste primili 🙂
Automatski prevedeno:
k98m9c54x5
Lucid_1337
Srebro
Lucid_1337
pre 1 godinu
Da, verovatno su isti ljudi iza oba sajta.
takođe se pobrinite da napišete ispravnu poštu aperatoru. Mislim da to nisam uradio dovoljno dobro, pa je Revolut moj spor prebacio na prevaru, a zatim ga odbio. 🙁
Automatski prevedeno:
Lucid_1337
k98m9c54x5
Dijamantski
k98m9c54x5
pre 1 godinu
Šta si napisao ako smem da pitam?
Automatski prevedeno:
k98m9c54x5
Lucid_1337
Srebro
Lucid_1337
pre 1 godinu
Da nisam više-manje naručio niti primio nikakvu robu od njih.
Automatski prevedeno:
Anonymized825
nathanphillips9
Dijamantski
nathanphillips9
pre 1 godinu
Koliko je to trajalo ako nemate ništa protiv da pitam, uvek sam mislio da to mogu da urade što je pre, ali izgleda da barklajkarda i potera oduzimaju vreme meni
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Anonymized825
Platinasti
Anonymized825
pre 1 godinu
moje transakcije su obavljene 7., morao sam da čekam do 21. da izvršim spor, a onda sam dobio novac danas
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Pogledajte ovu glupost Mudra banka ne mogu da potvrde njenu prevaru ili nijedan artikal nije primljen😂
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
ako ne mogu da potvrde da je trgovac legalan, onda sigurno prvo štitite svog kupca, užasna kompanija
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
nathanphillips9
Dijamantski
nathanphillips9
pre 1 godinu
Znam da Nejtane moram da krenem putem bez gluposti, sada moram da obavim posao počevši od toga da ih pitam za više detalja o tome gde su uplate otišle! sve što mogu da vidim su veb stranice koje izgledaju lažno u Africi, sigurno je to ono što banka treba da radi!
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Dijamantski
pre 1 godinu
Ove banke trebaju istragu, skoro kao da žele da zaštite trgovce
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
da, ako možete da otkrijete da su lukavi brzom Google pretragom, sigurno imaju pristup više informacija kako bi dokazali da ovi trgovci nisu legitimni
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Anonymized825
Platinasti
Anonymized825
pre 1 godinu
Mislim da se plaše da ako povraćaj sredstava bude odbijen ili se trgovac bori protiv toga, mogu biti finansijski odgovorni. Međutim, ako ide ombudsmanu jer nisu vratili naplatu, onda su i dalje odgovorni, pa ne vidim zašto bar ne pokušaju
Automatski prevedeno:
Anonymized825
nathanphillips9
Dijamantski
nathanphillips9
pre 1 godinu
To je upravo ono što sam rekao Chase-u, povraćaj sredstava, a zatim brini o tome kasnije. Mislim da su kreditne kartice korisnije zbog blokova za kockanje itd
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Anonymized825
Platinasti
Anonymized825
pre 1 godinu
da, onaj koji sam juče dobio bio je na mojoj kreditnoj kartici. Još uvek nisam imao sreće sa svojom bankom. Imam otvorenu žalbu kod njih i podneo sam Ombudsmanu, i dalje čekam odgovor od obojice.
Automatski prevedeno:
Jg941430
Srebro
pre 1 godinu
Da li je ideja da se u osnovi guglaju lažne transakcijske kompanije i piše im?
Imam stotine, malo sam preopterećen odakle da počnem…
kada proverim račun o transakciji, ne vidim jasan kod trgovca (4 cifre). Kako da pronađem ovo da vidim da li je lažno? Možda vaše banke to lakše pokazuju
nažalost sve moje transakcije su oko 20€ tu i tamo, ali se zbroje na hiljade, tako da će biti mnogo slučajeva za otvaranje 🙁
pročitajte poslednjih 50 stranica, bravo svima u borbi protiv ovih prevara