Nemam pri ruci direktan izvor, ali možete da proverite njihovu politiku povraćaja sredstava na zvaničnom sajtu VISA-e. Kod povraćaja sredstava se obično uzima u obzir kod kartice trgovca (MCC) ako je zloupotrebljen ili netačno korišćen. Takođe mogu postojati informacije o tome u VISA-inim opštim uslovima korišćenja. Alternativno, možete direktno kontaktirati VISA podršku da biste dobili tačan odgovor.
Hvala, svestan sam toga. Ali imao sam povraćaj sredstava tamo gde je trgovac osporio - gde sam pobedio. Nemam pojma kako su to pokušali da ospore. Tako da sam pomalo radoznao da li postoje slučajevi u kojima je trgovac zaista pobedio u sporu oko povraćaja sredstava (gde je situacija upravo onakva kakvu ste opisali, da su oni samo lažna kompanija za plaćanja u kazinu).
To je i moje shvatanje, ako koriste netačan kod da zaobiđu zakon, kako ili zašto bi ikada mogli da ga ospore. To bi značilo priznavanje prevare.
Visa 12.7 je kod koji je koristila moja kompanija za kreditnu karticu i oni su otišli tim putem, a ne robu koja nije primljena.
Ako imate podešen blok za kockanje ili koristite kreditnu karticu gde zakon kaže da je ne možete koristiti za kockanje u UK 12.7 kod za vizu ne bi trebalo da predstavlja problem jer da je ispravan kod korišćen, on bi bio blokiran.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.